Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Trevardetoppen

Date:
29.06.2020
Duration:
1:02h
Distance:
1.6km
Map    

Brattfjellet rundt

Date:
22.06.2020
Duration:
2:28h
Distance:
8.6km

Helt vindstille, noen insekter helt nederst. Turen opp var enkelt for guttungen mens jeg slett (forhåpentligvis pga de andre turene jeg hadde tatt tidligere i uka med ei jenta i bæremeis) en god del. Men når vi kom på toppen var det fantastisk fint å gå. Vi måtte over litt snø enkelte plasser men for det meste var det fint og hardt. Ellers var det til dels vått i enkelte områder. Jeg kunne sikkert ha vært der oppe og godt en evighet men guttungen var mer målbevisst så det ble en rundtur fra varde til varde. Til slutt måtte vi ut på smørstabben for å ta inn utsikten. Det var virkelig et av de fineste områdene jeg har gått tur. Må tilbake.

Map    

Langvannet (ti på topp)

Date:
21.06.2020
Duration:
5:08h
Distance:
0.8km
Map    

Fjellheisen

Date:
20.06.2020
Duration:
3:01h
Distance:
2.8km

Dagens tur gikk opp fjelleheisen med hele familie. Første delen av turen opp til trappa gikk unnå på et blunk. Opp trappa var også ganske lett med Emma i bæremeis. Emily (5 år) har gått turen før og var kjempe flink til å gå hele veien selv uten å klage (litt på toppen da vel). Det var fortsatt en del snø i trappa som gjorde det vanskelig for små bein. Helt på toppen var det bare snø og dette var nok den tyngste partiet for alle sammen. På toppen ble det vaffler, reindsdyrburger, pølser og is og hele familien begynte turen god og mett. Nedover var litt mer vanskelig, spesielt hvor det var snø da det var glatt. Emily var sliten men gikk hele veien ned selv. Det ble litt skling ned på en regnjakke og på rumpe i de verste snøpartiene. Til slutt ble det en liten tur til lekeplassen >>>

Map    

Durmålsfjellet og Sørtinden

Date:
18.06.2020
Duration:
3:32h
Distance:
11.7km

Planen for dagens tur var å parkere ved tunnelinngangen i finnvikdalen og gå via sørtinden til durmålsfjellet (mål er kvaløya >- 100 m). Tenkte det ikke skulle være så mye opp og ned men det ble det. Turen var vått og grått og beinene var sliten men det var fantastisk å vandre gjennom landskapet. Det var noen stier men en god del av turen gikk jeg etter terrenget. Etter et par timers vandring var jeg fremme ved durmålsfjellet. Turen tilbake gikk ca. like rask men mot slutten var beinene helt utslitt. Siste liten avstikker om til sørtind (for å få poeng i et annet "konkuranse") gikk var vanskelig. Jeg glemte av å logge meg inn på sørtinden og måtte springe up igjen noen hundre meter for å få logget den. Tilbake i bilen satt jeg på varmen og kjørte hjem. Fantastisk.

Map    

Langvannet (ti på topp)

Date:
14.06.2020
Duration:
2:16h
Distance:
2.0km
Map    

Vågsfjellet

Date:
07.06.2020
Duration:
2:13h
Distance:
6.3km

My first solo trip of the year. Ive decided to try and do all of the tops on my home island Kvaløya so I needed to find one that I was able to get up to without to much thrashing through the snow. The start of the trip was pretty dry, the middle not so much, and the top dry once again. The view here was pretty nice except that it started raining on the way up and pouring on the way down. I made a couple of detours on the way back to walk over a few of the other high points. Really nice area and hopefully Ill be back when the weather is better and i can do a bit more exploring.

Map