Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Offisiell bruåpning med ordføreren

Date:
17.06.2020

På tredje forsøk ble broen åpnet. Broen var ferdig i oktober i fjor, men en flom-situasjon gjorde at åpningen ble utsatt til våren. Ny dato var i midten av april, men da var det kun lov å samles maks 5 personer med 2 meters avstand. Nok en utsettelse. Endelig 17. juni var det offisiell åpning, efter at halve Horten hadde vært over der allerede.

Map     2 comments

Ekspedisjon Vetan med kartlegging av adkomster

Date:
08.06.2020
Characteristic:
Expedition

Det er 17 år siden jeg var her på min første dedikerte kommunetopp-tur. Den gangen slo jeg meg til ro med å komme til det berømte gjerdet, men jeg hadde jo lyst til å komme helt opp nå. Yndlingshustruen hadde et ærende i Norges eldste by, så mens hun styret der, ble det en tur ut på Nøtterø, eller Færder kommune som det heter nutildags. Først gikk jeg frem til inngang nord. Her er det nok mulig å komme inn om man fjerner noen klips og hekter av porten. Jeg vil ikke anbefale denne metoden. Jeg fortsatte derefter til høyre og ut på vestflanken. Her ligger en enslig stor sten og sperrer adkomst under gjerdet. Steinen er ikke større enn at en normal voksen person kan vippe den til side. Her kom jeg greit inn. Så var det toppen da. En liten pinne oppi en steinrøys, som flere har >>>

Map     4 comments

Lille Russetinden

Date:
24.05.2020

Vi fant denne soppen med lengde ca 25 cm nær innsteget på nordvestveien. I følge kjennere skal det være en svovelkjuke, også kjent som "chicken in the woods", fordi den smaker som engelsk kylling. Sjelden sopp, så vi lar den henge.

Map    

Fasesknippen

Date:
13.05.2020

Vinterlig tur på lånte tannpirkerski fra Duddelibu. Ikke optimalt utstyr.

Map    

Komplettering Trööndelagen

Date:
12.05.2020

Strevsom tur i dårlig vær og tungt føre. Gikk direkte opp fra Fosdalsvannet. Ingen sti og klyving opp en litt bratt kløft på sydsiden. Komplettering av kommunetoppsamling efter at Hitra spiste opp litt av Snillfjord kommune.

Map     1 comment

Solnedgangstur til Løvehodet

Date:
08.05.2020

Flott sted å nyte de siste solstrålene før solen går ned. Og jeg fikk oppleve å se solen gå ned gjennom et hult eiketre

Map    

Utsikten besøk nummer 1500

Date:
24.04.2020

Etter overnatting i Borrevannshula, med fugle- og bever-titting, ble det en tidlig morgentur til Utsikten, mitt loggede besøk nummer 1500. Godt å få restaurert varden i bredere og lavere fasong, den forige var ikke helt stabil

Map    

Frøkentinden

Date:
11.03.2020

Lite jubileum i dag, besøk nr 1450 på Utsikten

Map    

Borrevannet rundt på lerkejakt

Date:
17.02.2020

Tok en runde i håp om å høre lerka ved Vassbånn. Ingen observasjon, muligens litt mye vind for småfuglene.

Map    

Årets første blåveis

Date:
26.01.2020

På tide å lufte Yndlingshustruen på en liten søndagstur. Tror du ikke vi fant årets første blåveis i skogen !

Map     2 comments