Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Grundsetmarka

Date:
08.10.2023
Distance:
13.2km

Map    

Skreikampen

Date:
24.09.2023
Distance:
5.9km

Endelig en fin solskinnsdag som selvfølgelig måtte utnyttes. Planen var først de resterende stolpene i Fageråsen, men det fristet ikke så veldig i dag. Vi dro heller mot Mjøsa og Feiring. Lett å finne fram, koselig i Øverbygda. Bratt sti, men grei tur oppover. Mat, kaffe og fantastisk utsikt. Etterpå innom vår spreke, sprudlende og ikke minst positive tante på 93. Alltid trivelig å komme dit.

Map    

Flotsberget

Date:
17.09.2023
Distance:
4.0km

Kom sent i gang, så måtte bli kort-tur. Forrige gang vi var her så gikk vi ikke bortom topp-punktet. Derfor gikk vi først bortom masta, før kaffe og snipp i sola ved hytta. Fredelig stille.

Map    

Blåenga

Date:
10.09.2023
Distance:
8.1km

Stolpejakt på Blåenga. En nydelig dag. Traff på flere fuglejegere, ikke så moro når det smeller rundt øra. Så rasten ble kort.

Map    

Kynna

Date:
30.08.2023
Distance:
4.8km

Vi var hundepasser, været var fint og da ble det stolpejakt på Kynna. Lettgått runde.

Map    

Bashammeren

Date:
24.08.2023
Distance:
3.6km
Map    

Fageråsen

Date:
18.08.2023
Distance:
10.1km

Vi overnattet på Trysil hotell. Reiste til Fageråsen for å ta to stolper som stod igjen på Trysilkartet. Været var bra, formen bare passe. Fant da ut at Skurufjellet var en grei runde å ta i dag. Lærte av feilen i går og gikk i shorts. Det gikk veldig lett, og bestemte oss for å ta noen flere stolper. Kunne ikke ta hele ekspedisjonskartet da vi ikke hadde med nok mat. Merket sti opp til Skurufjellet, de andre toppene uten sti, men greitt å gå. Hadde fjellet nærmest for oss selv, lite folk å se. Vi får komme tilbake å ta de siste stolpene en annen gang.

Map    

Trysilfjellet

Date:
17.08.2023
Distance:
14.0km

Få fjellturer i år; kan vel skylde på masse regn i juli og "Hans" nå i august, i tillegg til en betennelse i foten. Men endelig var det spådd noen dager med sol og fjelltur stod på programmet. Da slo ryggen seg vrang, og bilturen måtte bli kort. Trysil og stolpejakt ble løsningen. Parkerte på skihytta og tok stolpene mot Grønskaret. Gikk så først til Stensæterkanken og så Trysilfjellet. Varmt oppover, og tenkte veldig på shortsen som lå i bilen..Godt med en rast ved hytta på toppen. Videre mot Nordre Kanken, bratt ned derfra og stolper tilbake til bilen. Varmen gjorde sitt til at jeg ble temmelig sliten på slutten. Men en utrolig fin dag i fjellet, og fornøyd med at jeg fikk registrert mitt første besøk på Trysilfjellet!

Map    

Hollarberget

Date:
02.08.2023
Distance:
9.5km

Map    

Øyungen

Date:
29.07.2023
Distance:
5.5km

Map