Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Bjørsjøtorpet

Date:
19.04.2020
Distance:
8.0km

Planen for dagen var å gå 10-torpsrunden i Grue. Men slett forarbeid (hvem har studert kartet?) og dårlig kommunikasjon (Gruesætra og Grøsetsætra ligner jo veldig) så ble runden litt kortere enn beregnet. Vi gikk først til Grøsetsætra og siden til Maliskjæra, et utkikkspunkt over Rotnavassdraget. Helt magisk utsikt herfra. Så fortsatte vi til Jan Storberget i Hytjanstorpet. Der var det endel folk i finværet. Et koselig, levende finnetorp med sjel. Så stien tilbake til Bjørsjøtorpet hvor vi endelig spiste nista. I solveggen. Nydelig vær!

Map    

Sørum og Skedsmo

Date:
18.04.2020
Distance:
6.6km

Vi hentet Hanne i Oslo og kombinerte turen med to kommunetopper. Parkerte på Kopperud p-lomme og fulgte sti til begge toppene. Fint vær, kaffen tok vi ved Kohinor-hytta.

Map    

Østre Finneveg

Date:
04.04.2020
Distance:
12.3km

Planen for dagen var å gå en etappe av Østre Finneveg. Vi startet ved Gjesåsen kirke, vakkert beliggende ved Gjesåssjøen. Gikk så forbi klatreparken og opp Kornstadberget. Vi tok en liten avstikker til gapahuken til Pan tretopphytter og spiste lunsj der. Fin sol, men selvsagt vind. Så var det å følge veien nedover og mot Karlstad. Vi trodde (rettere sagt jeg) at stien gikk innom Karlstadbommen, men snudde da vi skjønte at stien gikk parallellt med veien. Men vi hadde nådd målet vårt, så etter en appelsinpause var det bare å starte på hjemveien. Den gikk overraskende fort, men bittelitt kjedelig å gå samme strekning tilbake. Møtte 3-4 trimmere og så 3 rådyr på turen.

Map