Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Blåenga

Date:
12.07.2020
Distance:
8.8km

I dag ble det bestemt en kortreist topptur i kombinasjon med stolpejakt. Har aldri gått på Blåenga fra Teppa før, så denne ruta var ny for oss. Litt mye grusvei i starten. Og helt utrolig bratt på slutten! Her fikk pust og bein virkelig kjørt seg. Kaffe og mat på toppen smakte fortreffelig!

Map    

Flotsberget

Date:
11.07.2020
Distance:
3.2km

Vi gikk opp fra Flotta. Bare 1,5 km til toppen, men ganske så bratt! Flott utsikt i alle retninger på toppen, og fin ubetjent hytte med mulighet for overnatting. (opprinnelig brannvakt). Tårnet ligger ca 400 m nord for hytta, men vi hadde dårlig tid og gikk ikke dit i dag.

Map    

Øyermoen - Askosberget

Date:
04.07.2020
Distance:
15.5km

Planen for dagen var egentlig Trysil og Kampflåhøgda. Men Hanne som var den ivrigste på den planen ble syk, og værmeldingen viste nordavind og faktisk minusgrader i fjellet. Da snudde vi nesa sørover istedet, til sol og vindstille. Etappe 5 av Finnskogleden. Vi parkerte først en bil ved Kjerkesjøen, og kjørte så videre til Øyermoen hvor vi avsluttet forrige etappe. Klare til å gå kl 11. Gikk veien oppover og forbi Nedre Øyeren gård som har en fredet bygning. En "badstue" med to sammenbygde røykovner; den ene er en røykstueovn og den andre en badstueovn. Her var vi ikke klar over at bygningen stod åpen og fikk derfor ikke tittet inn. Stor fart på Kåre og Lene oppover veien. Vi brukte en snau time til Vålet, en ubetjent DNT-hytte. Det var en stund siden frokost, så >>>

Map