Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Buttaråsen

Date:
30.05.2023
Distance:
7.8km

Koselig tur med damene til Morttjernet.

Map    

10 torps runden

Date:
28.05.2023
Distance:
13.5km

Map    

Faldåsenmarsjen

Date:
24.05.2023
Distance:
11.6km

Rydding av sti før Faldaasen marsjen. Brukte nesten 5 timer med bare ei pause. Tar sin tid.

Map    

Svullrya - Skasenden

Date:
20.05.2023
Distance:
9.9km

Lene hadde lyst til å gå en etappe av finnskogleden, men Jens hadde gnagsår etter all marsjeringa 17.mai så det ble en kortere tur. Nemlig Finnevegen fra Svullrya til Skasenden. Oppdaget ved start at "noen" hadde glemt båndet til Pil. Da var vi kjempeheldig at Jokerbutikken i Svullrya hadde tau! Det fungerte perfekt. Starten gikk på grusveg og etterhvert en fin kjerrevei. Passerte Jannmyra som Aasta Holt har skrevet om, Lene leser Finnskogtrilogien av Aasta nå. Fulgte veien opp til Skasberget med tre nedlagte hjem, nå var det hytter der. Stien gikk i ytterkant av en fin steinskigard. Det ble etterhvert godt med en rast, i skyggen. Heretter gikk det radig nedover til Skasen. Vi ventet i skyggen ved Skasen mens gutta hentet bilen. Og jammen ble det en is også.

Map    

Bashammeren

Date:
17.05.2023
Distance:
11.3km
Map    

Hovelsåsberget

Date:
16.05.2023
Distance:
6.4km

Noen regnskyer, men tok sjansen på tur allikevel. Stolper på Hovelsåsberget. Og regnet holdt seg borte til turen var ferdig.

Map    

Hasleåa

Date:
15.05.2023
Distance:
6.0km

Åpning av stolpekartet i Åsnes, og Emma ble med på tur. Ei fin og lett runde langs Hasleåa, og koselig rast ved brua tilslutt. Etterpå syklet jeg Kjellmyrakartet.

Map    

Bergersætra

Date:
07.05.2023
Distance:
13.4km

Kjørte Hanne på toget, og reiste så videre til Sander for å gå til en DNT-hytte. Vi fulgte den blåmerkede kjerkevegen. Denne kjerkevegen brukte folk i Finnholt når de skulle til kirken på Strøm. Bergersætra ligger midtveis mellom Sander og Finnholt. Var litt usikker på hvor vi skulle parkere, men fant da en forholdsvis usjenert plass nedenfor noen gårder. Litt dårlig merket der i starten, greit å ha UT-appen da, den ble flittig brukt. Bestemte oss for å gå til Vålbråtan og ta første rast der. Det er en gammel husmannsplass som det har vært fast bosetting til inn på 1960-tallet. Gapahuk, bålpanne og trimbok. Veldig koselig plass, og fin utsikt. Maten smakte godt, en stund siden frokost. Turen gikk videre i strålende sol, som vanlig litt for godt kledd. Litt skogsdrift >>>

Map