Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Skjeppåsen

Date:
23.03.2020
Distance:
7.3km

Tur med Kristin og Uno i dag. Skjøthaugen, Skjeppåsmyra og Trangsrud.

Map    

...og nær-tur igjen. Hollarberget

Date:
22.03.2020
Distance:
13.1km

I dag startet vi turen hjemmefra. Så utrolig heldig å ha skogen som nærmeste nabo! Tok veien bortest i Trangsrudsroa og opp mot Skjeppåsmyra. Her så vi et sørgelig syn, merket og ryddet for snøscooterled. Det peneste området i Skjeppåsen fullstendig ødelagt. Videre mot Hollarberget var det flekkvis en del snø, men vi gikk på skaren. Traff på en familie, ellers lite folk der vi ferdes. Gikk veien ned mot Baksjøen, langs Baksjøen og stien langs gjerdet derfra og hjem. Delvis sol og en del vind. En god dag!

Map    

Nær-tur

Date:
21.03.2020
Distance:
5.6km

Skogen kaller på en aldeles strålende lørdag. Tok turen langs Haslaåa igjen, men gikk denne gang bortom Holtet. Godt å tømme hodet for korono-nyheter.

Map    

Skasberget

Date:
14.03.2020
Distance:
5.6km

Lørdag, strålende sol og noen få minusgrader og dermed utedag. Vi bestemmer topptur i nabokommunen Grue. Kjører til Skasenden og opp mot hyttefeltet. Parkerer ved bommen, og går Elgstien ganske mange høydemeter oppover. Veien er bar oppover, etterhvert går vi over i restene av ei skiløype. Denne følger vi til skiltet sti-start. Der var det atskillig mer snø, og ingen hadde gått før oss. Men lett å se hvor stien gikk i terrenget, og det hang også røde bånd. Kom først til masta, deretter ca 300 m til topp-punktet som var en kjentmannstopp. Ingen utsikt her. Gikk tilbake til skiløypa og spiste nista vår med strålende utsikt over Skasen. Tlf gikk tom for strøm før vi var nede igjen, så km viser litt lite. Var nok ca 7,2 km

Map