Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Oskampen

Date:
08.11.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.5km

Så bortpå disse toppene fra Veslfjellkampen i går og måtte dit i dag :-) Fint råk mot Dnt-hytta og fulgte det innover før jeg brøt av og gikk mot en renne mellom toppene som så bart ut. Råket var fint å følge, men brøt 5-10 sentimeter for hvert steg. Rant en bekk her. Bart var det og fint å gå oppover, men bratt. Ble mer snø lenger opp og den både holdt og brøt. Flott utsikt fra Sørtoppen. Litt bratt ned til oppstigning til Oskampen. Fint å gå opp til denne toppen og flott utsikt også her. Gikk ned skrått på andre siden for å gå mer rett på Dnt-hytta Oskampen, som jeg tenkte å gå innom. Anbefaler ikke å gjøre det samme. Det var svært bratt og mange heng helt til jeg fant en renne som jeg klarte å komme ned. Innom Oskampen-hytte som ligger idyllisk til. Flott område!

Map    

Veslfjellkampen

Date:
07.11.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.1km

Fin tur på gode råk. Var en del snø, men det hadde gått noen før meg. Ikke råk til topps og datt gjennom snøen her og der, mye bart også. Fint restaurert Falkefangsanlegg på turen opp dit med god informasjon om historien bak. Tidlig kveldssol var flott som avslutning. Glemte helt å ta bilde på toppen, vid og fin utsikt. Det var helt vindstille, så nøt utsikten og litt rasjoner før returen.

Map    

Finnbølshaugen

Date:
07.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
0.3km

Dette var ikke lange turen. Svært god utsikt fra toppen og en topp jeg så mange råk til. Den lille turen jeg hadde tok 10 min., resten til en prat med to andre på toppen :-)

Map    

Fremre Illmannhø, Illmannhøe, Simmelpiggen, Indre Illmannhø

Date:
17.10.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
21.0km

Winter is coming! Startet fra Spranget og gikk råk til godt forbi Grønnbua. Datt ned i myra på et råk til knes. Hadde heldigvis snørt skoene stramt og det gikk greit. Buksa tørket kjapt i vinden. Fortsatte deretter rett på Fremre Illmannhø. Var fint å gå oppover. Over 1.400 moh. var det snøflekker, over 1.500 moh. var det en del. Brøt gjennom snøen og gikk fra stein til Stein der det var mulig men det var få steder det var såpass med snø at det måtte til. Fint å gå opp til Simlepiggen. Det var spådd 15-16 m/s vind i dag og det var stri vind fra og med Simlepiggen. Gikk ned igjen mot Løyftet, temmelig bratt ned her, men fine steiner å gå på. Fortsatte til dagens siste mål, Indre Illmannhø som var lettgått. Mellom Simlepiggen og Løyftet bar snøen og det var lett å >>>

Map    

Vålåsjøberget m.fl.

Date:
11.10.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.1km

En god tur med Kristian på gode råk med unntak av fra Austre Svinslåberget og tilbake til bilen. Ble litt labbing i lyng og bratt nedstigning til råket vi startet på. Vindfull dag, men vi fant ly og hadde en rast ved en liten bu overfor Klufttjønn. Fine varder på turen! Spesielt fin var den på Fjellmillopiggen!

Map    

Skardfjellet og Gråhø (Skåbu)

Date:
06.10.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
18.1km

God tur på fine råk. Bløtt etter myrene over mot Gråhø. Møtte Pølsa Pettersen nedenfor Gråhø i fint driv. Traff ikke mange på turen. Håpet på sikt, men det ble dårlig med det i dag. Telefonen streika på returen og valgte feil råk. Ble litt ekstratråkking, god hjelp i ta meg hjemfunksjonen på Polar Grit x-klokka. Kommer seg til utgangspunktet igjen med den :-)

Map    

Sundtjønnhaugen

Date:
27.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
1.4km

En liten tur i lyngen. Såvidt et råk litt oppi. En gapahuk rett før toppen på denne haugen, og en morsom benk på selve høyden.

Map    

Stålhø, Storhøi og Steinhø

Date:
27.09.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.6km

Gikk fra litt før Stålane, der råket går opp til Steinhø. Gikk til Stålane etter veien og opp på Stålhø først. Godt skiltet på hele turen. Fulgte sporene til en som har gått der før og lastet over på på klokka. Med unntak av etappen fra Stålhø til råket mot Storhøi var det gode råk. Noe snø og bløt tur fra Stålhø mot råket igjen. Nesten ingen sikt i dag, det var synd, men en god tur.

Map    

Vassberget, Gråhø m.fl.

Date:
19.09.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
24.0km

Flott høstdag med fine farger! Gikk fra parkeringsplass opp til venstre rett før Smukksjøseter. Gikk gode råk innover og var innom to Garva-buer. Gode råk til Dassbua, deretter gå på stein. Relativt grei Stein å gå på. Fin utsikt fra Vassberget.

Map    

Veggemskampen

Date:
06.09.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.4km

Fint råk fra Myromssætre og opp til toppen. Fint utsiktspunkt litt lenger forbi toppen.

Map