Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Oskampen

Date:
08.11.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.5km

Så bortpå disse toppene fra Veslfjellkampen i går og måtte dit i dag :-) Fint råk mot Dnt-hytta og fulgte det innover før jeg brøt av og gikk mot en renne mellom toppene som så bart ut. Råket var fint å følge, men brøt 5-10 sentimeter for hvert steg. Rant en bekk her. Bart var det og fint å gå oppover, men bratt. Ble mer snø lenger opp og den både holdt og brøt. Flott utsikt fra Sørtoppen. Litt bratt ned til oppstigning til Oskampen. Fint å gå opp til denne toppen og flott utsikt også her. Gikk ned skrått på andre siden for å gå mer rett på Dnt-hytta Oskampen, som jeg tenkte å gå innom. Anbefaler ikke å gjøre det samme. Det var svært bratt og mange heng helt til jeg fant en renne som jeg klarte å komme ned. Innom Oskampen-hytte som ligger idyllisk til. Flott område!

Map    

Veslfjellkampen

Date:
07.11.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.1km

Fin tur på gode råk. Var en del snø, men det hadde gått noen før meg. Ikke råk til topps og datt gjennom snøen her og der, mye bart også. Fint restaurert Falkefangsanlegg på turen opp dit med god informasjon om historien bak. Tidlig kveldssol var flott som avslutning. Glemte helt å ta bilde på toppen, vid og fin utsikt. Det var helt vindstille, så nøt utsikten og litt rasjoner før returen.

Map    

Finnbølshaugen

Date:
07.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
0.3km

Dette var ikke lange turen. Svært god utsikt fra toppen og en topp jeg så mange råk til. Den lille turen jeg hadde tok 10 min., resten til en prat med to andre på toppen :-)

Map