Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Mugna, Munken, fire Kalvehøgder - randonee

Date:
30.05.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
27.0km

En perfekt dag for topptur på ski! Sanket 6 2K-topper på samme dag. Passerte noen få meter unna toppen av Rasletind også, var der mandag så gikk ikke oppom. Vestre Kalvehøgda er den høyeste og mest spektakulære. Rett ned under skavlene. Fabelaktig utsikt. Var bra med vind på toppen, så ble ikke lenge. Møtte Vegard Ulvang med følge på tur til Vestre. Startet turen tidlig, men ble vått og trått utpå dagen og ned igjen. Hadde parkert slik at jeg skled helt ned til bilen igjen.

Map    

Skutelen

Date:
27.05.2020
Distance:
9.3km

Fin tur til flott utkikkspunkt med utsyn over Sør-Fron og sørover dalen. Bratt oppover fra første stund og mange høydemeter på kort tur. Gikk fra Fron badeland og fulgte godt merket tursti.

Map    

Rasletind - randonee

Date:
25.05.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
14.4km

Flott dag i fjellet og snø helt til topps. Nydelig løs slush å svinge ned igjen i. Rasletind er en mye bedre topp vinterstid enn sommerstid. Fine nedkjøringer, litt lang transportetappe på randonee. Bedre å starte lengre ned, men ingen parkeringsmuligheter der i dag. Neste tur blir forbi og til de tre 2K-ene bortenfor. Nydelig vær, satt lenge på toppen.

Map    

Saukampen - randonee

Date:
02.05.2020
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
18.9km

Kjørte oppover til Kvikne, svingte opp mot Kviknehøgda og til venstre opp Skjedalsvegen. Kjørte så langt det var brøytet og tok på skiene der. Tungt å gå i dag. Mye snø og sank godt ned. Gikk ganske rett på. Ned igjen var det kram snø og det var kun på toppen det var bratt nok til at det gled. Måtte stake og gå mesteparten tilbake, en tung tur. Lite sikt og snø i dag. Denne turen passer nok bedre med fjellski, i alle fall når det er slik føre og ganske flat transportetappe.

Map