Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Formokampen

Date:
25.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.7km

Da ble endelig Eirin og Kari med på Formokampen og de likte seg her! Brukte 1:45 opp og 1:13 ned igjen. Hadde god, lang pause på 1:30 i solsteken med wienerpølse på termos og varm kakao. En veldig god tur i godt vær med mine to kjære døtre :-)

Map    

Skar - Skutelen - Koto - Skardsetra - Kleivsetra

Date:
23.07.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
14.6km

Kjørte og parkerte rett etter å ha svinget inn på Sobjørvegen. Fin runde med en del høydemeter. Stort sett gode råk. Tok et råk jeg fant på Peakbook-kartet fra Skardsetra og mot stien mot Kleivsetra som var bomskudd. Skulle valgt det som så ut som et godt råk ned mot Skar til råket mot Kleivsetra der. Vanskelige å finne råket der jeg gikk, hogstfelt, myrer og bratte skråninger så bruke mye tid her. Fine råk ellers og en fin skogstur. Skutelen har den gode gevinsten, flott utsikt over Sør-Fronsbygda.

Map    

Skorutberget

Date:
18.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.8km

Fin liten topp og tur med datter Kari fra Kampen. Fine muligheter for litt enkel klatring, så det ble litt av det utenom råket. Dårlig vær, vind og regn i dag men godt på tur likevel.

Map    

Store Soleibotntinden

Date:
15.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.4km

Tur med Otto. Møttes på Turtagrø litt før ni og dro innover Tindevegen til Tverrelvi. Ingen andre på parkeringen da vi kom. Oppholdsvær, men tåke over toppene på tur oppover. Regna siste kneiken opp og ble glatt på steinene. Brukte to og en halv time uten stress. Tilnærmet ingen sikt, ventes litt og fikk så vidt sett ned i Soleibotnane, men lite å se til Hurrungangene og toppene rundt oss. Synd, men været rår man ikke over. Fin og hyggelig tur i godt selskap. Lav score påvirket av sikten, med sikt ville den vært høyere. Lang innmars, gode råk til siste oppstigning. Greit varder og lett å finne veien oppover. Bratt oppstigning og litt luretopper før man var på toppen. Peakbook var ikke helt i slag og fikk beskjed om at turen ikke ble lagret. Tid og toppregistrering ble lagret >>>

Map    

Rundtur Sukkertoppen - Rundkollen - Sødorpfjellet

Date:
13.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
38.8km

Parkerte ved Krøkla på Sødorpfjellet. Syklet til Kvamsfjellet, ca 21 km. Tok en stopp for en tur opp til Flakkshøa. Tenkte å gå over til Sukkertoppen, men usikker på kryssing av elv og snudde. Syklet til råket opp til Sukkertoppen, ikke langt fra Bjørgebu. Gikk fine råk hele veien til Sødorpfjellet igjen. Turen er ca 14 km inkl oppom Rundkollen. Skal da ha vært på alle toppene i dette området med registrering i Peakbook. Flott område for turer, dette var en veldig fin tur med vid utsikt til Rondane med mer hele turen. Anbefales!

Map    

Hellberget

Date:
12.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.4km

Fin liten tur på gode råk helt til topps. Fin utsikt!

Map    

Gravdalsfjellet - Digervardin - Vetlgråhøa - Gråhøa

Date:
11.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.1km

Fin tur fra Krøkla. Ingen råk til Gravdalshø, Digervardin og opp til Vetlgråhøa på baksida. Fint i Gravdalen. Greit å krysse Gravdalsåa. Litt hagl i dag også..

Map    

Formolie - Karihaugen - Anaripigg

Date:
09.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.6km

Fin tur med mye jevn stigning. Ikke gått Formolie siden jeg var barn. Lav temperatur, haglet på Karihaugen.. Gikk i shorts og t-skjorte og var varm pga. bra tempo oppover. Møtte flere andre med lue, votter og mye klær :-) Avsluttet med utrolig god steinovnsbakt pizza på Høvringskroa sammen med opphavet.

Map    

Rundt Bosen

Date:
03.07.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
8.0km
Map    

Feforkampen

Date:
01.07.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
3.2km
Map