Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Sukkertoppen

Date:
31.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.1km

Kjørte litt oppover fra skilt til Sukkertoppråket. Anbefaler å stoppe ved skiltet, humpete vei oppover og ingenting å hente på å kjøre litt lenger opp. Lett og noe bløt tur, sti i bekkefar store deler. Flott utsikt mot Rondane på toppen. 29 min opp, 30 ned igjen etter en liten runde for å se på skilt for andre turer videre fra Sukkertoppen.

Map    

Kåsen og Veslulfossen

Date:
30.07.2017
Map    

Kyrkja

Date:
29.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.0km

Flott og litt luftig tur. Brukte 1 t 26 opp, samme tid ned igjen. Greit å finne stier.

Map    

Formokampen

Date:
26.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.4km

55 min opp, 52 ned igjen. Fin tur fra Kampen. Gikk råket fra grusuttaket før Grønlibekken. Gikk råket litt for langt før jeg svinget opp til venstre. Måtte gå litt omvei for å unngå råe myrer. Gikk til andre steinhytta. Returruta riktig, et par hundre meter nedenfor første steinhytta. Beste rute opp over Binghøa er å gå hele ryggen, i stedet for sti til venstre for Binghøa. Blir bratt stigning opp til Binghøa lenger opp. Helt grei rute det også.

Map    

Ringebusmuen

Date:
25.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:00h
Distance:
4.0km

31 min opp, 28 min ned. Fin liten tur med super utsikt fra toppen.

Map    

Snøhetta - stortoppen

Date:
22.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.7km

Flott tur i bra vær. Brukte 1 t 40 min opp, 3 t total gåtid. Gikk fort. Steinur hele turen, men stor og fast stein, så fint å gå. Grussti noen steder på flaten. Lå noe snø mot toppen, men den bar, så greit å gå. Lett og grei tur.

Map    

Ruten

Date:
18.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.8km

Brukte 1 time og 28 minutter opp, total tid eks. pause 2 timer og 19 min. Gikk fra Graslisetra. Lot meg lure av skilt ved Haakon 7.s hytte. Skulle fulgt Peer Gynt-løypa som er godt tråkket opp. Skiltet til Ruten pekte i annen retning og mot en dårligere sti. Gikk først litt oppover, var dårlig sti, tilbake for å se på skiltet og retningen var ikke til å ta feil av, så labbet av gårde. Ble en god sving i lyng, mose og myr før jeg kom på riktig sti igjen. Ergo, følg Peer Gynt-løypa ved hytta og ikke tro på skiltet. Fin tur og god utsikt på toppen.

Map    

Fannaråken

Date:
15.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
20.7km

På tur med Otto. Lå på Turtagrø og gikk fra og til. Fulgte en relativt lang og flat transportetappe på grusvei gjennom Helgedalen, før oppstigning til Fannaråken på godt merket sti. Kom opp litt over 11 til stinn tåke. Brukte 2 t og 35 min opp. Fikk kjøpt nystekte kanelsnurrer på hytta mens fikk ventet på sikt, nydelig! Ble bra sikt i 12-tida :-) Gikk ned igjen mot Skogadalsbøen og gjennom Keiserpasset. Masse snø, men utrolig flott å gå denne ruten tilbake, flott skue over ville topper, fosser og vann! Tok nok en ekstra time å gå her i forhold til retur samme vei som vi kom, men det var det absolutt verdt! Neste gang ville jeg tatt med sykkel for å sykle Helgedalen. Tar ca en time til fots, flatt og fint å sykle denne transportetappen på god grusvei.

Map    

Preikestolen

Date:
12.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.0km

Gikk opp på 1 t 3 min. Samme tid ned igjen. Veldig mye folk på stien og bare tidvis mulig å forsere køen. Rene maurtua, men bra køkultur likevel. Masse folk på toppen, spektakulært på Preikestolen. Flott utsikt!

Map    

Teigkampen (1.035)

Date:
04.07.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
7.5km

Gikk fra Øldalen opp til Teigsetra, Bjørnsonprofilen og til Teigkampen. Merket sti opp til Teigsetra og god sti å følge helt til toppen på Teigkampen. Utrolig fin utsikt fra toppen, en lett tilgjengelig og lettgått, dog bratt enkelte steder.

Map