Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Søre Svartkampen m.fl.

Date:
31.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.3km

Godt råk fra Espesætrin helt til toppen. Tok med Nørdre også. Godt råk unntatt til selve toppen på Nørdre men gikk greit å gå på stein og mose. Fint råk opp til Søre, og utsikten fra Søre Svartkampen var formidabel. Spesielt Rondane var vakre å se fra her! Vidt syn i alle retninger. Fabelaktig utsiktspunkt som anbefales! Gikk over rygger tilbake på ok råk. Var delvis uten råk tilbake til råket jeg kom fra råkene over ryggene, men kom da gjennom lyngen og avsluttet turen i nydelig kveldssol!

Map    

Gnedden og Olasvarden / Vardhøe

Date:
30.08.2020
Distance:
11.1km

Fin liten tur med god utsikt, spesielt fra Gnedden.

Map    

Kåsen og Veslulfossen

Date:
29.08.2020
Distance:
11.3km

Tur med brodern. Vi prøvde å finne ut av hvor råket over til Kampen går. Jeg vasset over Ula og sjekket om det var noe råk og fant ingen. Ikke rart, for råket og krysningen av Ula er lengre ned, i Ulvangen, så bra vi ikke prøvde å gå lenger.

Map    

Hillingsberget / Hillingen

Date:
26.08.2020
Distance:
7.8km

Gikk fra Veslsetra på gode råk omtrent halve veien. Mistet råket og gikk rett på Hillingsberget. Tidvis antydning til råk igjen men mest tråkking i lyng og mose til Hillingen. Gikk råk på kanten mot dalen og over Teigskaret tilbake. Fine råk og super utsikt.

Map    

Støshøa

Date:
25.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.5km
Map    

Storslåkampen og Grytingshøa

Date:
24.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.7km

Ok vær, men veldig surt og kaldt. Kaldt på toppene så gønna på i shorts og t-skjorte for å holde varmen. Gode råk å følge. Mistet råket på sletta før Storslåkampen og gikk rett opp sida. Skulle holdt til høyre og prøvd å funnet igjen råket, så det på toppen at det var et godt råk. Tok med SØ-toppen og Grytingshøa også. Fin utsikt på toppene, særlig fra Storslåkampen. Kveldssol og vakkert men så kaldt at det var bare å fly videre. Måtte stoppe på Graslia og lenger nede på Fagerli og ta bilde av naturen og vannet i kveldssol. Vakkert!

Map    

Torgeirkampen og Landsverkhøa

Date:
23.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.0km

Kjørte opp ved Varphaugen og gjennom bomveg opp til råk/skogsveg opp til Togeirkampen. Fant ut at jeg måtte ta med Landsverkhøa også og tok et råk til høyre og tenkte det går sikkert opp dit. Det var feil, så det ble mye tråkking rett oppover i mose og kjørr opp til råk igjen på ryggen mot Landsverkhøa. Begynte å regne bra på tur opp dit og Torgeirkampen ble borte i tåka. Fulgte råk delvis mot Torgeirkampen. Mista råket flere ganger, liten sikt i dag, men god tur.

Map    

Lauvåshaugen

Date:
23.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
0.8km
Map    

Kviknegråhø

Date:
22.08.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.6km

Fin tur på fine råk fra Breistulen. Bomveg. Råket var skiltet Heidalsråket. Etter å ha kommet over den første ryggen på råket var det et par tre steder myr og bløtt, men greit å komme rimelig tørr over ved å tråkke i lyngen. Fine bekker flere steder. Gikk et råk som jeg dreide fra og gikk rett opp på Kviknegråhøa. Greit å gå, ganske bratt og steinete. Anbefaler å følge råket videre og gå opp mot Kvitknegråhø Nord, fint råk og lett å komme opp tilbake til Kviknegråhø den veien. Gråvær og ikke optimal sikt, men god utsikt også fra her.

Map    

Nordre Silikampen

Date:
19.08.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
1.6km

Kort tur i lyng og mose

Map