Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hjem fra jobb med snill bussjåfør

Date:
09.11.2016
Distance:
8.8km

Dette skulle bli dagen hvor humøret skulle gå opp og ned mer enn kroppen, men ting løste seg til slutt. I en meget kortfattet versjon dreide dette seg om at jeg kunne allerede vært hjemme fra jobb, kunne ha rukket to tidligere fly, og på grunn av,kall det misforståelser, fikk jeg et fly hjem fra Molde først kl 1730 (kunne hatt både kl 0700 og 0945). Var på jobb ute på øya Gossa, i kommunen Aukra. Når jeg innså at jeg måtte bli enda lenger på anlegget enn nødvendig ble det tungt for smilet å finne veien til leppene. Prøvde å se positivt på ting, blant annet fikk jeg jo tid til lunsj før jeg dro... Men, humøret kom seg til slutt på topp, sammen med kroppen. En snill bussjåfør slapp med av ved utgangspunktet til kommunetoppen, han syntes det var en glimrende idé å tilbringe >>>

Map    

Nordre Langsua

Date:
29.10.2016
Distance:
23.7km

Fikk lurt med meg en franskmann på en gåtur til denne fine toppen. Ganske slitsomt ble det i dag, visste at det skulle bli ca 25km med gange, men har ikke vært i norske fjell på evigheter, så jeg var veldig spent på forholdene. I starten var det bare et par cm med snø, så tempo var optimistisk, og vi gikk på mot nordavinden. Deilig å ta en kopp kaffe i sola der vi fant le for vinden. Etter en rast på den koselige Nonstjønnbua, fortsatte vi, i stadig dypere snø, mot toppen. Vi prøvde så rett på vi kunne, men fant ingen grei vei, så endte med at vi rundet over til vestsiden hvor det var grei skuring til topps. Ny brødskive og kaffekopp, men begge merket at det hadde blitt forbrent en god del kalorier, og vi grugledet oss litt til returen. Heldigvis fant vi cognac på hytta på >>>

Map     3 comments

Chamechaude

Date:
16.10.2016
Duration:
2:16h
Distance:
7.5km
Map    

Grande Tête de l'Obiou

Date:
12.10.2016
Map    

Storheia i Trondheim

Date:
18.09.2016
Distance:
9.1km

Bra bonustrim med Knut i myra. Hadde sett for meg en rolig tur på sti, men han hadde andre planer. Forferdelig runde opp i bløt myr, spesielt etter løpetur til elgshøgda på morgenen. Nå får det være nok myr.

Map     3 comments

Elgshøgda

Date:
18.09.2016
Distance:
4.8km

Myr! Bra med myr etter en stor frokost, like bra trim bort som tilbake. Fin kompensasjon for få høydemeter til denne toppen.

Map    

Hestgrovheia

Date:
17.09.2016
Distance:
6.3km
Map    

Omnfjellet

Date:
17.09.2016
Distance:
12.9km

Map    

Gråurda

Date:
17.09.2016
Distance:
9.5km

Map    

Trollheimen

Date:
16.09.2016
Distance:
35.1km

For en dag. Dette var den minst planlagte turen jeg kanskje noen gang har hatt. Egentlig tenkt meg til Rørostraktene, men yr viste bedre på Dovre. Når jeg tok en kaffe på Otta kikket jeg etter en grå tegnestift. Det var en litt nord for Dovre, den tar vi sikkert. Leita opp koordinatene til Kleva p-plass. Ankom formiddagen etter, tok meg en kaffe, og innså at jeg skulle på tur i Trollheimen, jøss. Leste litt fort at det var en kilometer på sykkelen (fra en annen rapport, viste seg jo at dette var en kilometer forbi hytta). Det var en noe lang kilometer før jeg tok beina fatt opp lia. Det er jo to kommunetopper her, og begge ganske så selvstendige (Svarthøtta på andre sidaav dalen). Lurte litt på å ta begge, men fant ut at jeg heller skulle nyte finværet, enn å kjøre en ny motbakke.

Map     10 comments