Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Chamechaude

Date:
16.10.2016
Duration:
2:16h
Distance:
7.5km
Map    

Grande Tête de l'Obiou

Date:
12.10.2016
Map    

Storheia i Trondheim

Date:
18.09.2016
Distance:
9.1km

Bra bonustrim med Knut i myra. Hadde sett for meg en rolig tur på sti, men han hadde andre planer. Forferdelig runde opp i bløt myr, spesielt etter løpetur til elgshøgda på morgenen. Nå får det være nok myr.

Map     3 comments

Elgshøgda

Date:
18.09.2016
Distance:
4.8km

Myr! Bra med myr etter en stor frokost, like bra trim bort som tilbake. Fin kompensasjon for få høydemeter til denne toppen.

Map    

Hestgrovheia

Date:
17.09.2016
Distance:
6.3km
Map    

Omnfjellet

Date:
17.09.2016
Distance:
12.9km

Map    

Gråurda

Date:
17.09.2016
Distance:
9.5km

Map    

Trollheimen

Date:
16.09.2016
Distance:
35.1km

For en dag. Dette var den minst planlagte turen jeg kanskje noen gang har hatt. Egentlig tenkt meg til Rørostraktene, men yr viste bedre på Dovre. Når jeg tok en kaffe på Otta kikket jeg etter en grå tegnestift. Det var en litt nord for Dovre, den tar vi sikkert. Leita opp koordinatene til Kleva p-plass. Ankom formiddagen etter, tok meg en kaffe, og innså at jeg skulle på tur i Trollheimen, jøss. Leste litt fort at det var en kilometer på sykkelen (fra en annen rapport, viste seg jo at dette var en kilometer forbi hytta). Det var en noe lang kilometer før jeg tok beina fatt opp lia. Det er jo to kommunetopper her, og begge ganske så selvstendige (Svarthøtta på andre sidaav dalen). Lurte litt på å ta begge, men fant ut at jeg heller skulle nyte finværet, enn å kjøre en ny motbakke.

Map     10 comments

To i nordmarka

Date:
12.09.2016
Distance:
27.6km

På vei nordover igjen, måtte jeg ha meg en liten tur. To topper i nordmarka, mest på sykkel. Flott vei inn til Kampesetra. Trodde jeg skulle finne veien greit opp, siden jeg hadde sett på spor her inne, men neida! Fikk tømt beina for krefter opp lia, heldigvis var det masse, deilige blå bær oppover her. Fråtset i godsakene både her og der. Morsomt å se på sporet hvor nærme jeg var å treffe på stien! Retursporet anbefales :) Videre til neste topp, grei vei dette også, fulgte traktorvei og sti så å si til topps. Ned igjen gikk det fort, og med litt motvind ble det bonustrim, også nedover :)9

Map    

Stengt bom på Øst for nordre

Date:
11.09.2016
Distance:
14.8km

Tenkte å ta en kjapp tur oppom denna toppen etter en tur til Pikstein. Ble skuffet når vi kom til stengt bom i Grorud, men vi bestemte å gå inn den lange grusveien allikevel. Det ble langt nok, og ho Mor mente jeg kunne stikke opp på selve toppen alene. Gjorde så, ble busking og myring oppover til punktet. Langs veien fant vi en fin hvileplass, med en skikkelig flott furubenk!

Map     4 comments