Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Rødbykollen

Date:
23.06.2018

Parkerte ved Hurum Møller som ligger inntil Tofteveien og syklet innover Sundbyveien. Behagelig vei å sykle på forbi åkre og vann og gjennom skog. Etter å ha passert avkjøringen til skytter banen (et lite stykke etter Rødbysetra) får en innkjøringen til Avgrunnsdalen spregnings- og skytefelt. Det er ingen skilt ved veien. Veien er stengt med bom. Syklet innover og holdt opp til høyre for den første bygningen på en gjengrodd vei. Veien kan følges helt til en står ved foten av kollen. Da går veien over i en fin sti som fører rett til toppen.

Map    

Kalven + 1 til

Date:
14.05.2018
Map    

Lang og variert tur i Gjendealpene

Date:
12.05.2018

Gikk fra veien over Valdresflya ca kl. 7, via Raudhamren og innover Leirungsdalen på passe hard snø. Det hadde vært noen få minusgrader så snøen holdt et par timer. Elva hadde åpnet seg helt og vi måtte et godt stykke inniver før vi fant et egnet sted å gå over. Gikk så over Tjønnholsoksle og ned på Skarvflybrean. Vi fant en snørampe på moreneryggen som fører opp til Søre Skarvflytind og kom oss enkelt opp her. I skaret mellom Midtre Skarvflytinden Søre og Søre Skarvflytinden la vi fra oss sekkene og gikk opp til dagens første nye topp. Tilbake til sekkene og så opp til Søre Skarvflytind. Det ble mer klyving enn jeg hadde sett for meg og det ble litt småplundrete pga snø og is som lå her og der. Vel oppe så vi en annen toppsanker som kom opp i skaret mellom Søre Skarvflytinden >>>

Map    

Midtre og Nørdre Skarvflytind

Date:
28.04.2018
Map    

Før ribba inntas

Date:
24.12.2017
Map    

Kjøsterudjuvet

Date:
14.10.2017
Map    

Flakkshøa

Date:
07.10.2017
Map    

Veslfjellkampen

Date:
05.10.2017
Map    

Austre Rauddalstinden

Date:
17.09.2017

Gikk fra Olavsbu via Austre Rauddalstind på vei til Leirvassbu. Bratt opp til toppen men lett å finne veien siden det er godt vardet. Ned fra toppen i retning Store Rauddalstind ble det litt kinkig med snø og is på ett punkt en må ned, men det løste seg greit etter litt fomling. Videre ned til Simledalsbandet og så til Leirvassbu.

Map