Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Før ribba inntas

Date:
24.12.2017
Map    

Kjøsterudjuvet

Date:
14.10.2017
Map    

Flakkshøa

Date:
07.10.2017
Map    

Veslfjellkampen

Date:
05.10.2017
Map    

Austre Rauddalstinden

Date:
17.09.2017

Gikk fra Olavsbu via Austre Rauddalstind på vei til Leirvassbu. Bratt opp til toppen men lett å finne veien siden det er godt vardet. Ned fra toppen i retning Store Rauddalstind ble det litt kinkig med snø og is på ett punkt en må ned, men det løste seg greit etter litt fomling. Videre ned til Simledalsbandet og så til Leirvassbu.

Map    

Store og Midtre Rauddalseggje

Date:
16.09.2017

En flott høstdag i midten av Jotunheimen (føles ihvertfall sånn). Gikk fra Olavsbu i 10-tiden og fulgte stien mot Leirvassbu et lite stykke før vi rundet oppover til høyre for å komme inn i Skarddalen. På vei ned den lille breen i starten av Skarddalen er det en fordel med stegjern. Småbratt og etterhvert isete. Vi holdt oss et lite stykke oppe i lia og svingte etterhvert oppover på svaene til vi møtte på breen. På med stegjernene igjen og så bar det oppover til vi kom opp i skaret mellom Midtre og Store Raddalseggje. Det var vinterlige forhold og på toppen av Store ble det ganske kjølig. Ned igjen i skaret og så opp på Midtre. Klyvepunktene oppover ble krevende nok på glatt og snødekket underlag. Retur samme vei.

Map    

Mjølkedalstinden

Date:
15.09.2017
Map    

Andersnatten

Date:
02.09.2017
Map    

Austanbotntraversen i kremvær

Date:
26.08.2017

Endelig! Etter noen helger med regn og ustabilt vær slo godværet endelig til! Har hatt denne turen høyt på lista lenge og nå var tiden inne. Parkerte bilen på Årdal-siden av bommen og tuslet innover i 7-tiden. Brukte ca 2,5 timer til Austanbotntind S2. Etter en brødskive og ordning med tau og sele var det for alvor i gang. Greit opp til S2 på tørt føre men kan forestille meg at det er kjipt der på vått underlag. Videre ned til standplass ved pinakkelen og så lett klatring opp til rapellfeste. På vei over pinakkelen så vi det kom flere lag etter oss og når vi var i ferd med å krysse svaene var det riktig så folksomt bak oss. Christian gikk nesten hele 50-meters tauet ut på vei over svaene og fant en fin standplass på ryggen bortenfor. Opp herfra kunne vi ha gått usikret men >>>

Map