Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Torgeirkampen og Lauvåshaugen

Date:
17.06.2015

Kjørte i retning Rondablikk fra Kvam. Tok av ved skilting mot Leinebakken og fulgte bakkene oppover. Fant parkeringsplass et sted mellom Nyhågån og Einstad. På vei opp til Torgeirkampen gikk jeg litt feil og fant ingen sti før jeg var oppe på snaufjellet. Fant deriomot stien på vei ned. Fin utsikt fra toppen selv om det meldte regnet kom sigende og dekket toppene i Jotunheimen og Rondane mer og mer. Lauvåshaugen ble besøkt med bil. Pga et hytteprosjekt kan en kjøre så og si helt til topps. Gikk kanskje 100 meter opp til toppen. Fin utsikt til Rondanen takket være trefelllingen til utbygger.

Map     2 comments

Veslebjørn Nord

Date:
16.06.2015

Den sene våren/sommeren ga meg denne muligheten til en topptur på ski i et nydelig vær. Gikk fra Krossbu ca. kl. 9 på hardt skareføre, lenger opp på breen var det tørr snø. Gikk innom Veslebjørn Nord først og videre til Veslebjørn. Snøbakken opp til Storebjørn var en blanding av hardt og glatt, hardt og ruglete og vindtransportert tørr snø som hadde "fondet" seg. Tok meg god tid denne dagen, lenge lyst og nydelig vær. Traff noen få andre men var stort sett på egen hånd hele dagen.

Map    

Finnebrenna

Date:
12.06.2015

Kjørte inn Glitreveien og parkerte ved bommen. Syklet oppover i flott sommervær og nøt årets første sykkeltur på egen hånd. Fant frem til avkjøringen til Jøssjø og fulgte denne veien til der traktorveien opp til Borkebu dukker opp på høyre hånd. Satt fra meg sykkelen og fulgte traktorvei oppover. Denne gikk etterhvert over i en sti og til over til intet. Alltid lett å finne toppen når en er nære, da er det bare å følge på oppover. Ikke noen spesiell utsikt fra toppen. Retur samme vei. Stakk innom en hytte som ligger langs traktorveien på vei ned igjen, her var det fin utsikt. Bl.a. Djupingskollen kunne jeg se.

Map