Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Påsketur til Nyheitind og Sjøvdøla ++

Date:
15.04.2019

Startet fra Rabben sammen med Sebastian. Blå himmel og strålende påskesol. På vei opp mot Nyheitinden kokte det godt før vi krøp opp på ryggen. Gikk deretter opp til Nyheitind før vi snudde og gikk opp renna til sørvettoppen til Sjøvdøla. Vurderte å ta turen på ski ned igjen også men sola hadde ikke fått tatt nok. Fortsatte deretter bort til Sjøvdøla før vi rant ned igjen og rundt tilbake opp mot Nyheitind. Finfint sløsjføre ned fra Nyheitind. Rant et godt stykke ned før vi gikk rundt og opp igjen til Sørvest for Nyheitinden. Lang dag med marinering i sola. 6,5 timer.

Map    

Amputert tur til Julskarstinden

Date:
03.02.2019
Map    

Store Trolltind

Date:
28.07.2018
Map    

Småholtindan, solotur

Date:
01.07.2018
Duration:
6:02h
Distance:
13.3km
Map    

Blåstolen og Trollstolen i fantastiske omgivelser

Date:
30.06.2018
Duration:
7:25h
Distance:
15.5km
Map    

Tur til Kvitnyken før besøk på sunnmøre

Date:
23.06.2018

Dagens luftetur gikk til Kvitnyken før ferden videre til Vegard og Margrete. Gikk fra Kjersemsetra der det er merket sti hele veien til topps. En grå dag men var heldig og slapp unna alle regnbyger som plasket ned rundt oss rundt om i fylket. Grått og lite med sikt de 300 siste høydemetrene. Med på turen fikk jeg selskap av Rikke.

Map    

Treningstur i Førde på vei hjem

Date:
20.06.2018

Pitstop i Førde på vei hjem til Molde etter jobbmøte i Sogn. Fin treningstur.

Map    

Tur til Ytre Sula med Janis for å plukke pt

Date:
16.06.2018

Morsom tur i fint terreng. Grei temp. med innslag av sol. Tørre og fine forhold.

Map    

PT samling etter jobb på Sunnmøre

Date:
12.06.2018

På tur tilbake fra Ulsteinveik så stoppet jeg på Ørskogfjellet for og plukke 3 Panoramatopper som jeg manglet. Parkerte ved bommen og sprang inn til Måslia langs grusveien før det deretter gikk over til sti inn til Jutevatnet. ca. 5 km. Sprang inn til sørsiden av Søre Smørhylla og gikk deretter rett opp på toppen før jeg sprang videre inn til Nørdre Smørhylla. Fint løpeterreng her. Turen gikk deretter tilbake vest for Nordre Næremstinden hvor jeg til slutt kom til et parti jeg kunne bryte meg oppover for å komme til toppen av Nordre Næremstind. Artig og luftig egg videre mot Næremstindane Øst. Passerte to partier som var boltet så om man tar turen uten sikring så er det greit om balansen er i orden. Etter Nærmstindane Øst så gikk jeg rett ned igjen og holdt litt vestover >>>

Map