Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Pitstop på Hoemstind

Date:
24.09.2017
Map    

En runde på Runde

Date:
23.09.2017
Map    

Søndagstur til Rysdalsnebba

Date:
10.09.2017
Duration:
6:31h
Distance:
12.5km

Startet turen i strålende sol ved Kanndalssetra. Etter Rysdalsnebba så måtte vi innom Staveskoren så undertegnede ikke gikk glipp av topp til panoramasamlinga si. Vi gikk ned igjen rett fra Staveskoren. Vær obs på at dette frarådes hvis det er vått da det er en del svaer nedover som fort blir uhåndterlig om de blir våt. Tror vi fant det eneste partiet for å komme ned uten å sette liv og lemmer i fare. Se gpx fil for detaljert rute.

Map    

Eggtraverser i strålende vær

Date:
08.09.2017
Duration:
7:32h
Distance:
18.3km

Måtte ut å hanke inn flere panoramatopper og ettersom Ola hadde fri så takket ikke han nei til en tur. Dagen etter denne langturen så deltok han og vant torvikbukt seks topper. Jeg benyttet lørdagen til hviledag og tre premier League kamper på skjermen. Forskjell på folk.... Legger ved noen bilder og gpx fil.

Map    

Godfølelsen på tur da Titinden og Finnan N2 ble huket av

Date:
03.09.2017
Duration:
5:24h
Distance:
11.2km

På tur med Morten E, Lasse V, og Vilde. Startet dagen med god musikk på popanlegget hvorav den ene sangen forfulgte meg og Morten på hjernen resten av turen... Why don`t we just go back, back to where we came from.... Vi fullførte turen uten å gå tilbake før toppene var nådd. Strålende vær med lite vind og klar himmel. Om en ønsker en fin tur og ikke er så glad i klatring og luftige partier så anbefales ikke Finnan N2 som vi tok med på denne runden. En tur ut til Titindene er likevel å anbefale. Veldig fin tur om man er lei motorveiene opp til Bispen og Kongen. Vi opplevde turen opp til N2 som ikke så krevende. Vi følte oss mye mer utsatt på ett parti på vei ned og personlig liker jeg ikke å eksponere meg slik selv om det gikk helt greit. Kan fint eksponere meg om jeg har >>>

Map