Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Sørvesteggen på Skeie

Date:
12.07.2021
Map    

Bukkehøe

Date:
01.07.2021
Map    

Tverrbytthornet

Date:
30.06.2021
Map    

Lindbergtinden

Date:
24.06.2021
Duration:
7:06h
Distance:
19.5km

Tredje og siste turdag sammen med Sindre. Begge to var ganske slitne etter gårdagens langtur, men ønsket å nytte siste dagen med finvær. Bestemte oss for å bestige Lindbergtinden ettersom det så ut som en fin og middels lang tur. Gikk stien oppover mot Tverråtindane og fortsatte inn Tverrådalen. Fant en vei opp et svaparti mellom to smelterester og unngikk den verste eksponeringen. Greit opp til hovedtoppen. Fortsatte langs eggen et stykke, før det ble vanskeligere. Observerte etterhvert en slynge brukt til rappell fra eggen ned mot breen. Ble litt overrasket over hvor luftig eggen var, og etter å ha sett slyngen bestemte vi oss for å sette igjen vesttoppen til en annen gang, helst en vårskitur. Fantastiske fridager i Visdalen.

Map    

Bukkeholsbreen rundt

Date:
23.06.2021
Duration:
12:26h
Distance:
31.0km

Gira på en langdag etter gårdagen over Urdadalsryggen. Gikk opp Bukkeholet og fulgte brekanten til Styggehøe V1. Fortsatte til Ø2 før vi gikk tilbake og rundet på sørsiden og gikk opp en noe løs renne. Greit over til Nørdre. Fortsatte over Bukkeholsbandet til V1. Samlet resten av vesttoppene før vi returnerte over ryggen til Store og Søre. Stort sett grei klyving over eggen, med noen eksponerte og luftige punkter. Fant en snørenne ned fra Søre med myk snø, og kunne forsiktig bevege oss nedover på en trygg måte. Tilbake på Spiterstulen etter 12,5 t på tur. Nydelig dag i Jotunheimen.

Map    

Urdadalsryggen

Date:
22.06.2021

Værmeldingen viste sol og lite vind fra tirsdag til torsdag. Plukka opp Sindre på Otta og reiste til Spiterstulen mandags kveld. Tenkte Urdadalsryggen var en fin førstedagstur for å få litt overblikk over snøforhold på omkringliggende topper. Gikk fra Spiterstulen i nitida og var på store etter 3,5 t. Stort sett morsom og fin klyving over ryggen, men merket at det var første skikkelige fjellturen på den gule trekanten før S1. Gikk en slags renne på venstre side av eggen, som muligens ikke er enkleste vei. Beskrivelser sier at det finnes en omgåelse til høyre opp stablede blokker. Tilbake på Spiterstulen etter 9 timer på tur.

Map    

Portpiggen

Date:
13.05.2021
Map    

Sokse og Veslebjørn

Date:
02.05.2021
Map    

Midtre og Store Ringstind

Date:
01.05.2021
Map