Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Nyheitinden V3

Date:
24.06.2018
Map    

Kiellandbu via Sveindalsnuten

Date:
30.03.2016

Med vinterferie og nydelig vær satte vi kursen mot Bergsdalen og Hodnaberg. Parkerte ved kraftanlegget og fulgte elven oppover på østsiden. Vi kom oss over elven etter ca. en km, og fulgte så ryggen opp mot punkt 873. Etter en god pause i sola fulgte vi videre ryggen sørover mot Sveindalsnuten. Videre ned på Sveindalseggi og til Kiellandbu ned utsikt mot Fyksesund, Hardangerfjorden og Folgefonna. Stort finere blir det ikke. Det er ikke alltid høyden på toppen som gjør susen.. Turen er ca. 5 km i luftlinje en vei og stigningen er ikke avskrekkende. Heldig var hun som gikk på langrennski og fikk bytte til slalomski på toppen av Sveindalsnuten på vei tilbake. :-) </gallery> </gallery>

Map    

Overøyestolen påsken 2016

Date:
23.03.2016

Det var den dagen vi fikk finvær og kursen ble satt mot Stordalen og Stolen. Starten gikk bratt opp gjennom bjørkeskogen med Svanhild sine slalomski og støvler fordelt på to sekker. Videre med jevn stigning og nærmere toppen litt vel bratt for en som ikke er så altfor tøff på ski.. Skodde på toppen, men ellers en flott tur i et barskt terreng. Tungt føre.

Map    

Til Tylderingen med Toralf og Rune

Date:
17.03.2016

Med jobbtur til Sogndal og gode værmeldinger måtte skiene med. Toralf har kjentfolk i Sogndal, så Rune skulle ta oss med på tur. Han valgte seg Tylderingen fordi det er en enkel og grei "ettermiddagstur" og nærme sentrum. Vi hadde et fly å rekke på kvelden. Vi startet fra Fretheim gard kl. 14 og var på toppen etter ca. 1,5 time. Hadde ikke hastverk etter å ha sittet inne i to dager. Fint vær, men et utrolig sugende føre ned igjen, nesten så jeg lurte på om jeg hadde glemt å ta av fellene.. Tusen takk til Rune og Toralf for en flott tur, min første i Sogndalsområdet. Garantert ikke den siste!

Map    

Med BIR til Lodalskåpa

Date:
22.08.2015

en times treningstur til Midtsætrefjellet i Os i Hordaland

Date:
07.08.2015

Skulle slå i hjel et par timer men jeg ventet på å hente Svanhild på rideleir på Moldegård på Os. Kjørte til Lønningdal/Midtsætre og startet fra parkeringsplassen nesten i enden av veien. ca. 200 meter opp veien tar en gjennom porten til venstre og går traktorveien til skiltet som viser veien til Midtsætrefjellet. Svært vått opp skogen til en kommer opp på kammen. Følte at det var mer som en o-løype.. Brukte 1 time t/r postkassen på Midtsætrefjellet, i godt driv (til meg å være.) Turen langs ryggen til Svinningen ser superfin ut og står herved på listen over turer som bør gjennomføres i høst.

Varden på Sula

Date:
02.04.2015
Map