Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Vårtur til Ryssdalsnebba

Date:
22.05.2020

Vi kunne ta på oss skiene rett ved parkeringsplassen på Trolltindveien, og derfra gikk vi opp til Romsdalsskaret og videre opp til Gråfjellet. Det var nydelig vær, men en del vind. Lengre opp mot toppen kom tåka, og vi endte opp med å vente ca 30 min på toppen før tåka delvis forsvant og vi kunne renne ned. Det var sugeføre, men ikke av det verste. Jeg har aldri opplevd at så mange har besteget Ryssdalsnebba samme dag før. Det måtte vært over 50 stykk.

Map    

1. mai tur til Sjøvdøla

Date:
01.05.2020

Vi startet fra Merringdalen dagen før og overnatta i Svartvassbu. Vi trengte ikke bære skia lenge før det var snø og skiføre. Vi hadde egentlig tenkt å sove i sikringsbua, men den var totalt nedsnødd. Fredagsmorgen startet vi å gå rundt klokka 11, det var sol og fint vær de første timene av turen. Da vi nærmet oss toppen skyet det for og begynte å snø. Føret ned fra toppen og til "hesteskoen" var fantastisk. Deretter var det hardt til vi kom ned til Nebbvatnet, derfra var det slushføre til vi kom til Røndølsskaret. Siste biten var snøen råtten og våt.

Map    

Drømmetur til Skjorta

Date:
20.04.2020

Nydelig vårtur til Skjorta i upåklagelig vær! Vi bar skia i ca 15 min opp monsterbakken før vi tok på feller og ski og gikk videre oppover. Det var fantastisk vær og føre og hele turen var en drøm!

Map    

Goksøyra

Date:
19.04.2020

Pappas 50-års dag ble feiret med kake og kaffe på toppen av Goksøyra. Vi gikk ca halvveis til Ufsalen før vi tok på feller og ski og begynte å gå. Det var nydelig vær, blå himmel og shortstemperatur. På toppen spiste vi opp ned-kake og drakk kaffe, før vi rente ned igjen. Føret var supert helt til vi kom ned til Ufsalen der snøen var råtten.

Map    

Trolltinden mars

Date:
21.03.2020

Fin tur til Trolltinden i mars. Aldri møtt så mange andre på Trolltind før! Tidenes beste føre med pudder nesten hele turen!

Map    

Trolltinden I November

Date:
03.11.2019
Map    

Skjorta 2018

Date:
31.03.2018

4 timer fra Vassinntaket opp til Skjorta, nydelig vær og føre.

Map    

Kveldstur Varden

Date:
20.08.2016

Rolig kveldstur med Nata Varden i Molde lie, nydelig solnedgang��

Map     1 comment

Familietur til Kleneggen

Date:
18.08.2016