Luftetur Lifjell (25.03.2020)

Written by Henriksen (Henrik Foss) GSM

Start point Jønnbu Parkering (755m)
Endpoint Jønnbu Parkering (746m)
Characteristic Randonnée/Telemark
Duration 0h 46min
Distance 2.5km
Vertical meters 197m
GPS
Ascents Bøkstulnatten (930m) 25.03.2020
Krintofjellet (926m) 25.03.2020
Visits of other PBEs Jønnbu parkering (755m) 25.03.2020

Forelesning på morgenen og midt i abstinens-lortet i forbindelse med snusstopp.
Men var gira på litt luft og dro med Aalstad (Oda Aalstad) på Lifjell. Vi vurderte litt om kanskje vi skulle gidde å gå helt til Øysteinnatten, men jeg kjente at det var ikke en sånn dag i dag. Kommer jeg meg ut av bilen så skal det være en suksess. Beina var også vonde etter motbakkeløp nettopp opp veien til Jønnbu dagen i forveien.
Så tusla bare innover mot Krintokleiva og tok det helt som det kom, jeg ville egentlig bare legge meg ned, for en dag og stakkars Oda som fikk med seg tidenes dårligste turfølge...

Været var drit om det er lov å si. Ja det var riktig nok 7plussgrader, men sterk vind ødela den varmen. I tillegg var det skikkelig lommert og flatt lys, ergo i kategorien helt forferdelig, helt jævlig. Det trykka i ansiktet som om det skulle være en infeksjon der. På toppen av Krintokleiva bestemte vi oss for å rett og slett bare stikke opp på Bøkstulnatten og Krintofjellet og heretter seile ned til bilen. Kort prosess i dag altså, men jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så latterlig tung dag. Bra nedkjøring ned fra toppene faktisk(!!)

Takk for turen Oda, reiser kjerringa neste gang.

Noen slurvete bilder

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.