Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Glittertind

Date:
20.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:00h

Gikk denne turen fra Spiterstulen dagen etter Galdhøpiggen (rask gange/løping), og var noe støl i lårene. Gikk i ganske "rolig" gåtempo hele veien til toppen. Flott temperatur for shorts og singlet. På ca 2000m kom vinden kraftigere, og fra ca 2200m måtte jeg ha på bukse, ull, hansker og lue. På vei ned tok jeg noen lette løpetak i starten, men passet på beina i det bratteste partiet. Herfra ble det rolig løping tilbake til Spiterstulen. Brukte ca 3 timer opp og 2 timer ned. Løp med Salamon Speedcross Vario GTX, og det fungerte helt utmerket. Snøen var fast, og det gikk fint å gå på toppen. Løp også med 12L tettsittende løpesekk.

Map    

Bursdagstur til Galdhøpiggen

Date:
19.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:00h

Kom med buss fra Otta kl 9. Litt trøtt, og begynte litt rolig oppover de første bakkene. Begynte etterhvert å gå litt raskere, og mot slutten tenkte jeg at det hadde vært kult å løpe opp. Fra Keilhaus topp og opp til toppen ble det noen løpesteg og ganske rask gange opp til toppen. Stoppet klokka på 2:20 fra Spiterstulen og opp til toppen. Været var utmerket. Kunne gå i shorts og singlet hele veien opp (men skiftet raskt på toppen). Turen ned gikk unna på 1:40, delvis løpende i partiene jeg hadde god kontroll. Gikk/løp med myke fjellsko, med ekstra klær/mat/vann i Salomon 12L løpesekk.

Map    

Olavsbu-Mjølkedalstinden

Date:
02.07.2018
Characteristic:
Hike
Duration:
1:30h
Distance:
7.2km

Ikke anbefalt rute til toppen. Klatring både første og andre ås gikk greit uten sikring, men vi var tre stykker som kunne gi hverandre en hånd i de mest utfordrende partiene. Det anbefales ikke uten sikring dersom det er regn/værutsatt og vått underlag, med sko uten godt grep, eller uten klatreerfaring. Eggen i seg selv var ikke noe problem. Været var helt utmerket; 20 grader, skyfritt og omtrent vindstille. Utmerket utsikt fra toppen! Veien ned igjen var noe kronglete pga isbreen i midten av søkket, men det ville nok gått helt fint å gå rett over breen.

Map