Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Vedafjellet

Date:
25.11.2023

I løpet av det siste året har vi gått kysten fra Tungenes til Ogna i etapper. I dag avsluttet vi med siste etappe av vårt kystprosjekt; fra Ogna til Sirevåg. Vi snudde på Vedafjellet med utsikt nordover mot Ogna, Brusand og Kvassheim.

Map    

Vardafjell

Date:
24.11.2023

Tur fra idretssanlegget i Ålgårdsheia. Vi gikk opp Varafjellveien og Varaliå. Fin varde og bra utsikt.

Map    

Høljaberget

Date:
24.11.2023

Kort tur opp bakken fra Nordveien.

Map    

Lerangshammaren

Date:
18.11.2023

Tur i kald, sørlig vind fra Lerang. Vi gikk utover skogsvei og etter hvert skogssti på sørsida av halvøya. Vi fulgte stien vestover og videre dreide den østover toppen til varden og utsiktspunktet.

Map    

Midtfjell

Date:
15.11.2023

Tur fra Raudviga via dagsturhytta Røyskatten.

Map    

Bærlandsnuten

Date:
15.11.2023

Tur på sti fra Gitlaberget. En del trær på toppen, men likevel bra utsikt.

Map    

Vigaknuten

Date:
08.11.2023

Tur fra Oltesvik. Først på gårdsvei forbi Oltesvik gard og på sti mot Tofferhammaren. Videre på sti oppover ryggen til toppen. Stien var ganske grei å følge, og det var tau og stige i noen bratte partier. Flott utsikt i alle retninger fra toppen; mot Dirdal, Frafjord, Espedal, utover Høgsfjorden og mot Ragsvatnet.

Map    

Selsfjellet

Date:
07.11.2023

Flott rundtur fra Vikevåg. Vi gikk opp til Pilå og fortsatte til Selsfjellet (Varen). Flott utsiktspunkt mot Mosterøy og Askje. Vi fortsatte mot Rennesøyhornet.

Map    

Vikefjellet

Date:
07.11.2023

Rundtur fra Vikevåg i nydelig høstvær. Først gikk vi opp til Vikefjellet (Pilå). Fantastisk utsikt mot Vikevåg og Mosterøy. Vi fortsatte mot Selsfjellet.

Map    

Rennesøyhornet

Date:
07.11.2023

Flott rundtur fra Vikevåg i nydelig høstvær. Vi gikk først til Vikefjellet og fortsatte til Varen. Fra Dalestemmen gikk vi ytre vei mot Rennesøyhornet. På tilbakeveien gikk vi litt på stier litt lenger nord via Dalestemmen og Vikefjellet tilbake til Vikevåg.

Map