Hestefjellsnibba (1,303m) 12.03.2016
Karifjellet (1,320m) 12.03.2016
Kragefjellet (1,400m) 12.03.2016
Kyrkjenibba (1,400m) 12.03.2016

I strålende vær var det mange som stilte til start på tidenes første randonnéløp - Stryn Rando 3000. Et løp med mulighet for langløypa på 3000 høydemeter, 26 km og over 7 topper, eller classic løypa på 1600 høydemeter, 18 km og 4 fjelltopper. Jeg stilte til start i 3000-løypa dagen etter et femdagers kommunetoppraid i Trøndelag med pappa.

Selve løpet er jeg generelt godt fornøyd med ut i fra mine forutsetninger og hvor lite hardtrening jeg har gjennomført i vinter. Holdt et jevnt og bra tempo hele veien fra start til slutt. Åpnet noe friskt og lå totalt som nummer seks opp til Gryta. Her stoppet jeg opp for å spise, og med det mistet jeg en god del plasseringer og vekslet videre med å ligge som nummer ni og tolv totalt. Tapte også en del tid på feller som løsnet i limet opptil flere ganger. Utrolig irriterende. Ellers godt fornøyd. Flott løype, flott vær og fine nedkjøringer, så det var bare å nyte dagen. Blåste litt surt på toppene fra sørvest, og rakk akkurat i mål før det skyet over. Tre partier måtte vi gå til fots med skiene på sekken. Klarte å ta inn en del på slutten, takket være godt næringsinntak. Dermed sikret jeg meg 6. plass i min klasse, og 11. plass totalt, noe jeg er greit fornøyd med. Er jo landets fremste løpere som stilte i denne konkurransen. Siste utforkjøring fra Gulkoppen var melkesyre deluxe!

Takk for et flott arrangement og en fin opplevelse i mine barndomsfjell i Stryn! :)

Starten. Jeg gikk hardt ut i tet (til høyre med gul hjelm).