Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Nattmålsfjellet

Date:
29.05.2023
Duration:
0:45h
Distance:
4.2km
Map    

Sørtinden

Date:
28.05.2023
Duration:
0:27h
Distance:
1.9km

Etter trehørningen gikk turen til Sørtinden. Tenkte jeg skulle prøve å presse meg selv på denne turen også og det gikk overaskende bra her også. Mer snø enn på trehørningen og mer gjørme men siden det var siste turen for dagen gjorde det ingenting at jeg ble veldig vått. Brukte mine ikke goretex sko da mine nye sko med litt høyere ankelstøtte gir meg smerte i akilles på høyre fot. Skjønner ingenting men selv om det var kalt og vått og snødde på toppen ble det en fint tur.

Map    

Trehørningen

Date:
28.05.2023
Duration:
0:43h
Distance:
3.5km

Enda en dag med drittvær. Fant ut at hvis ikke jeg begynte å ta noen turer hadde jeg bare gitt opp hele sesongen allerede. Veksler mellom å prøver å kvile kroppen da jeg sliter med en dårlig kne, 2 føtter, akilles og arm men hvis ikke jeg beveger meg blir jeg nede og samtidig mister jeg alt av formen jeg hadde bygget opp gjennom vinteren. Heldigvis gikk jeg ganske bra på denne korte turen og det ga meg en liten boost at ikke alt av formen var borte allerede. Det var stort sett snøfritt og overaskende lite gjørme for så tidlig i sesongen. Men over 300 moh er det full vinter. Håper det smelter etter hvert og at kroppen gir meg en noenlunde bra sommersesong.

Map    

Stolpejakt nordtromsøya og Varden

Date:
25.05.2023
Duration:
1:39h
Distance:
8.1km

Mens jeg ventet på bedre vær (som aldri kom) måtte jeg ut på en liten stolpejakt og stikke innom toppen av tromsøya. Selv om været ikke var fint ble det en fin tur. Jeg gikk så fort jeg kunne da det blåste og regnet, heldigvis gikk jeg rett på alle stolper og ikke måtte lete for mye. Fikk se politiet snakke med en beruset mann på en av stiene og ellers var det lite folk å se. Nå når jeg skriver dette har vi hatt 2 dager men finvær men før det har det vært regn i nesten en måned så ut måtte man uansett.

Map    

Stolpejakt Olso 2023 dag 2

Date:
14.05.2023
Duration:
2:22h
Distance:
12.9km
Map    

Stolpejakt Olso 2023

Date:
13.05.2023
Duration:
1:58h
Distance:
11.9km
Map    

Ned fra nordmarka

Date:
12.05.2023
Duration:
4:20h
Distance:
21.1km

Våknet til sol, utrolig deilig. Det var kaldt og jeg brukte ikke lang tid å pakke alt ned og begynne å gå. Kneet var vondt fra begynnelsen men det ble litt bedre etter hvert. Bestemte meg for å gå til Akerselva også nedover mot byen. Gikk som planlagt, fikk kose meg veldig før kroppen og spesielt kneet ikke var helt på min side. Ble en fin tur og jeg fikk endelig litt frokost/lunsj ved en liten bakeri når jeg kom med nesten ned til havet. Spiste litt før jeg gikk ned til en liten strand ved operahuset. Her hvilte jeg litt før jeg gikk videre til hotellet for å sjekke inn. En ny fin tur minus kneet. Krysser fingrer at det holder seg i år.

Map    

Tur i nordmarka

Date:
11.05.2023
Duration:
7:54h
Distance:
26.3km

Jeg hadde planlagt denne turen en god stund men skjønte veldig raskt at noe måtte endres. Bommet litt på vei valg opp til flyvraket og måtte gjennom mye snø for å komme med ned til riktige plass. Her ble høyre foten vått og jeg tenkte at det skulle ødelegge litt av turen allerede. Ved flyvraket gikk jeg rundt og så litt. Utrolig spennende og tankevekkende å vite at det faktisk var et flyvrak fra WW2 her, rett utenfor oslo. Etterpå forsøkte jeg å gå min planlagt rute men etter en liten stopp ved et annet WW2 "site" gikk turen var det så å si umulig å gjennomføre. Det var så mye råttent snø at jeg fort ble lei og lurte virkelig på hvorfor jeg gjorde slike tur. Datt gjennom snøen mange ganger i både myr og elv. Men når jeg endelig kom nedover igjen (og møt >>>

Map