Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Sykkelsøm

Date:
14.04.2021

Eg hadde et par topper igjen på østkanten av kristiansand kommune, de låg laglig til for en sykkel rundtur. Så eg og Kristian bega oss ut på denne strabasiøse turen. Auglandsknuten og Borgåsen først. Dette var i likehet med Tangeheia, bare ei forhøyet hei i landskapet. Den tredje toppen var Roksheia også kalt Ruben, eg vil for min egen del si at sålangt så er det her du finner den finaste utsikten i Kristiansand Kommune. lang og inn mot slutten en slitsom tur, men kjekt med slike varierte turer hvor en kombinerer sykkel og gåtur. PS: Mistet hua mi da, det var turens nedtur.

Map    

Snøtur

Date:
08.04.2021
Map    

Påskevandring

Date:
03.04.2021
Map    

Jogge/gåtur til Rossheia

Date:
20.03.2021
Map    

Fumling i mørket

Date:
16.03.2021

Eg trudde en gjekk ut på tur for å komme seg ut av mørket. Men dette var en vandring i mørket og lyset fant eg ikke. Men til slutt fant eg de to toppene, det hadde vært vanskelig i lyset og, men dobbelt så vanskelig i mørket. Beklage pappa men eg har også ødlagt regnbuksa di. Brukte nok fort en time mer enn hva som var nødvendig, men slik er det når en er så dum og vandre i mørke i dobbel betydning. Takk for i dag og takk for meg, mørke må nå herved ungås.

Map    

Fint med bil

Date:
14.03.2021

En søndag med mye lesing førte til at eg trengte frisk luft. Lagde meg en plan for å plukke 2 topper. Borgeheia var et slit å finne, mye skog, flere stiar en merket på kartet og mørket trykket på. Lømslandsheia var 10 ganger lettere og den gjekk eg i mørket, tok vegen om Varen tydelig merket stiar og til og med et skilt når eg var på toppen. Og du lurer sikkert på hvorfor det er fint med bil? Jo, det er fordi den frakta meg så nær til toppen som mulig, takk og lov for det! PS: Note to myself: Ikke si til bestemor at du er ute å går i mørket alene.

Map    

Slettehei

Date:
10.03.2021

Tjo og hei for en tur. Viste eg hadde det travelt i dag fordi snøen meldte sin ankomst. I siste bakke før toppen, dalte det ned. Eventyrstemning med snøen som dalte ned i skjul på alle kanter. Eg valgte å ta en rundtur, så startet på saga terrase gikk til linvannet og opp, gjekk så ned på andre siden og fulgte traktorveien frå takstedalsjordet tilbake igjen. Fikk og prøvd den berømte hengebrua!! fra toppen og tilbake til bilen blei mange knall og fall, ettersom snøen dekte den isen eg tidligare hadde sett. Godt å vær tilbake i huset.

Map    

Skråstadfjell

Date:
07.03.2021
Map    

Den omvendte båt

Date:
06.03.2021
Map    

Sykkeltur/trasking tur 2!

Date:
03.03.2021
Map