Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Diger, Midt og Høgronden i tropevarme

Datum:
24.07.2021
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
12:00h
Entfernung:
23,6km

Kjørte opp til Dørålseter fredag kveld. Det ble litt sein avgang så vi fikk bestilt rom med hund. Etter avkjøringen inn på bomveien ser vi at det kanskje ikke hadde vært nøvendig, mange muligheter for telting langs vegen. Lite bekker så en må ha med vann. Avgang 9:15 etter frokost. Vi hadde bestemt oss for å strarte med Digeronden og gå mot øst slik at vi fikk merka sti ned. Sjekka forskjellige turer på PB før turen og fant mange ulike traser. Snakka ikke med verten og endte med å gå stien mot Høgronden til den kryssa bekken. Så tok vi mot sør mot ei lita snøfonn for å kjøle hunden og så rett på toppen. Bratt og laust. Muligens bedre å komme inn ryggen fra Salen. Litt vanskelig å finne god rute ned fra Digerronden og endte opp med å gå litt lavt. Greit opp til Vestre >>>

Karte    

Folk i form til OL i 94

Datum:
17.07.2021
Tourlänge:
1:18h
Entfernung:
7,7km

Løype merka tidlig på 90 tallet før OL. Med litt omveger blir den nesten 8 km. Løper forbi alle de fine strendene Furulunden. Vi (Tor, Boffen, Kakken, Finn....) løp den når/hvis vi fikk fri fra stranda når de minste sov. Altid med tidtaking og "kjiving". Vi mener at vi var nede i 37-38 minutter for 30 år siden. Resultene nå beskrives best av Beatles: "I am not half the man I used to be"

Karte    

Spidsbo til Hisåsen (nesten)

Datum:
16.07.2021
Entfernung:
8,6km

Pause fra sol og bad for å gå på den nermeste PB toppen. Gjennom Furulunden, over Vestnes, Båtservice har blitt til leiligheter... over brua til Skjebstad. Grei traktorveg/sti opp mot masta. Går ikke bort til "toppen" da tida går og returen er litt usikker. Begynner å gå off piste mot Sånum, men finner en sti som ikke var på kartet. Fin rundtur med utsikt.

Karte