Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Ottanosi og Heilhillerhornet

Datum:
22.11.2015
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
2:04h
Entfernung:
9,8km

Ettermiddagstur til Ottanosi og Heilhillerhornet i nydelig høstvær. Kjørte helt opp til parkeringsplassen på Heilhiller (bomveg - 50 kr) og fulgte skiltene til starten på stien. Stien, som er tydelig merket hele veien opp, krysser lysløypen på Heilhiller noen ganger før det etter hvert blir brattere opp Nedste og Øvste Vindestigen. Opp til Øvste Vindestigen var det bart, men med en god del is i stien. Fra Øvste var landskapet dekket av knallhard glassert snø. Fordelen var at den bar godt, ulempen var at det var et par partier som ble litt krevende uten brodder. Småløp ned igjen samme vei og fulgte så en annen merket sti opp til Heilhillerhornet. Fikk sett solnedgangen herfra og rakk greit ned igjen før det ble mørkt.

Karte    

Fagrafjellet sørtopp

Datum:
21.11.2015
Karte    

Dormannsnipen

Datum:
01.11.2015
Tourcharakter:
Jogging
Tourlänge:
0:33h
Entfernung:
3,4km

Etter turen til Beljaråsen rakk jeg såvidt en liten tur til før det ble mørkt. Det gikk en våt og lite brukt sti hele veien til toppen (men som jeg mistet et par-tre ganger underveis).

Karte    

Beljaråsen

Datum:
01.11.2015
Tourcharakter:
Jogging
Tourlänge:
0:46h
Entfernung:
4,8km

Parkerte på parkeringsplass for Skardsnuten og fulgte grusveien oppover på østsiden av Beljaråsen. Like før veien begynner å gå nedover igjen karret jeg meg opp en bratt side til en kolle nordøst for toppen. Her kom jeg overraskende nok over noen røde og hvite plastbånd som viste veien helt til topps. Sannsynligvis kommer disse opp fra Matland-siden. På toppen fant jeg også noen merker med en annen farge som muligens ender en eller annen plass på sørsiden. Men siden det begynte å nærme seg solnedgang og jeg hadde en topp til på programmet ble det rask retur samme veien.

Karte