Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Bisher habe ich mich noch an keiner Liste angemeldet.

Heimdalshøe

Datum:
30.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
23,7km

Vi dro tidlig fra Hamar i retning Jotunheimen. Det ble både frokost og lunsj i bilen, før vi hadde turens første stopp der vi i fjor parkerte for å gå på Nautgardstind. Der ble vi møtt av to tamme reinsdyr som ønsket å hilse på oss. Deretter kjørte vi videre til Maurvangen og parkerte bilen der. Det ble en relativt tung tur oppover mot Heimdalshøe med langrennski. Det hjalp på å ha flott utsikt og strålende vær. På toppen var det en del folk, men jeg kunne ikke se noen andre enn oss som gikk på langrennski. Deretter gikk vi til Stygghøe, før vi derfra måtte kjøre ned en del høydemeter før vi kunne begi oss opp på flere topper. Imidlertid ble nedkjøringen litt mer utfordrende enn ønskelig for Hans Thorvald sin del. Den ene skoen hans hadde nesten gått i oppløsning, >>>

Karte    

Årets første joggetur

Datum:
26.04.2017
Tourcharakter:
Jogging

Joggetur med Hans Thorvald.

Karte    

Hestholsfjellet - Mjøndalen

Datum:
23.04.2017
Tourcharakter:
Wanderung
Entfernung:
4,9km

Etter en god og hyggelig frokost på Skramnes hadde Hans Thorvald og jeg lyst på en tur ute i sola. Vi fikk låne joggesko av Hanne og Knut, så da var det ingenting som hindret oss. Ble en flott tur i for min del nytt turområde. Vi gikk både på sti og utenom. Etterpå ventet en nydelig middag med kaker til dessert på Skramnes.

Karte    

Kidliknappen

Datum:
11.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
26,3km

Hans Thorvald og jeg kjørte til Skei og parkerte bilen. Gikk i oppkjørte spor et godt stykke før vi tok av og gikk i oppover mot Kidliknappen. Var hardt og ganske fint å gå utenom sporene i dag. Mange fine topper og nydelig utsikt i alle retninger. Litt vind, men solskinn hele turen. Etter vi hadde vært på Linvikknappen kjørte vi nedover og kom inn på oppkjørte skispor igjen. Ble en tung tur spesielt for beina, men alt i alt en flott påsketur.

Karte    

Kinnkjølen

Datum:
10.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
20,1km

Hans Thorvald og jeg kjørte fra Nygaard og parkerte ved Tittut slott. Vi gikk til Kinnkjølen, og deretter en runde om Veslsætra. Fint å gå, men utenfor løypene brøt vi noe igjennom. Ble en veldig fin tur i bra vær.

Karte    

Gråkampen

Datum:
09.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
22,5km

Tur med Hans Thorvald. Vi parkerte på Skei og gikk innover langs Peer Gynt vegen. Tok av mot Slagsfjellet og gikk oppom toppen der. Var fint å gå utenom løypene. Deretter gikk vi til Gråkampen. Var mye vind på turen, men fint vær. På tilbaketuren til Skei møtte vi veldig mye folk.

Karte    

Nevelfjell

Datum:
08.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
21,3km

Hans Thorvald og jeg kjørte opp til Nordseter og parkerte bilen der. Vi gikk opp til Nevelfjell hvor det var en fin hytte og flott utsikt. Nedkjøringen derfra var tung. Var relativt god glid i skiløypa det meste av turen. Det var fine løyper vi gikk i. Vi tok også tre poster på Skijegeren i løpet av turen. Det ble en fin skitur og godt å komme seg ut på tur etter en krevende uke.

Karte    

Sjusjøen med kroppsøvinga

Datum:
05.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf

Kjørte tidlig fra Hamar opp til Sjusjøen og parkerte på Storåsen. Smurte skiene med klister og gikk avgårde i harde spor litt øst for Lunkefjell. Der ble det noen timer med å lage Nødbivuakk, samt å finne ved og lage i stand en fin bålplass sammen med resten av kroppsøvingsgjengen. De var ikke så ivrige på å gå på ski, men jeg og en kroppsøvingskamerat gikk en tur, først opp til Lunkefjell og så en liten runde mot Kuåsen. Da fikk jeg registrert to nye poster på Skijegeren. Etterpå ble det grilling av pølser, før jeg gikk tilbake til parkeringsplassen og kjørte hjemover. Denne siste turen er avmerket på GPS.

Karte    

Kjettberget

Datum:
02.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
18,2km

Tur med Hans Thorvald og Per Ole. Fint vær på Vestfjellet i dag også.

Karte    

Skitur fra Astridbekken

Datum:
01.04.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
18,4km

Langrennstur med Hans Thorvald fra Astridbekken. Til forskjell fra nede i bygda var det knallfint vær på fjellet i dag. Tungt å gå.

Karte