Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Mandagstur fra Gåsbu

Datum:
30.01.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
40,6km

Hans Thorvald og jeg tok en pause fra jobb og studier og dro til Gåsbu for en ny skitur. I dag var det strålende vær, og for en tur det ble. Vi gikk til Bårdsætra og videre til Målia og Målifjellet. Opprinnelig hadde vi tenkt oss til Brumundkampen men løypa var ikke kjørt siden snøfallet i går. Vi bestemte oss i stedet for å ta turen til Brattberget og Blåmyrkoia igjen. I dag var utsikten bedre på Brattberget, og lyset på himmelen var utrolig vakkert hele veien tilbake til Gåsbu.

Brattberget

Datum:
28.01.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
43,5km

Skitur med Hans Thorvald. Overskyet vær, men gode spor. Vi var en liten tur innom Lageråkvisla siden Hans Thorvald ville se hvordan det så ut inne der. På utsiktspunktet på Brattberget hadde vi et smultringstopp, men det var dessverre ikke mye til utsikt på grunn av været. Vi får ta turen dit en gang senere. Ved Blåmyrkoia skrudde vi opp tempoet betraktelig siden vi måtte rekke til Stange på bursdagsfeiring. Det høye tempoet klarte vi å holde helt tilbake til Gåsbu. Dette ble vinterens foreløpige lengste skitur.

Karte    

Savalsæter fra Gåsbu

Datum:
25.01.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
35,7km

Da Hans Thorvald og jeg kjørte oppover mot Gåsbu ble det mer og mer tåke. Var tåke stort sett hele skituren, men klarnet opp enkelte steder og vi fikk sett sola. Det var lenge siden forrige tur fra Gåsbu, og jeg var spent på skiforholdene og skisporene. Det var det ingen grunn til, flotte skiforhold hele turen, og det var veldig fint å gå utenfor sporet også. Vi hadde en veldig fin tur der vi gikk på noen nye områder. Det ble også besøk på noen nye topper.

Karte    

Vestfjellet

Datum:
22.01.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
39,2km

Skitur med Hans Thorvald og Per Ole. Margrethe kjørte oss opp til der starten på Vestfjelløpet går. Gikk derfra og tilbake til Nygaard. Ble en fin tur med solskinn og flott utsikt. Skisporene var litt variable på turen på grunn av hundekjøring. Jeg var litt uheldig og ramlet da vi hadde gått i overkant av 10 km. Dette førte til at korken på drikkebeltet løsnet og all saften rant ut. Heldigvis var turfølget rause og delte på sitt drikke.

Karte    

Kinnkjølen

Datum:
14.01.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
3:27h
Entfernung:
24,6km
Karte    

Budorrennet

Datum:
07.01.2017
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
4:02h
Entfernung:
39,4km
Karte