Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Aresvikfjellet

Datum:
31.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
3,1km

Fisketur med hytteovernatting. Orket ikke å styre med alle garna i år. Det skulle vært gjort, for størrelsen på fisken ser ut til å være på vei ned igjen. Vi fikk 18 på dorging og fornøyd med det. Blir til 5 gode middager, den ene allerede fortært. Ikke noe er som ørret som krøller seg i panna. Gunvor hadde ikke vært på Aresvikfjellet tidligere, så hun ønsket seg en tur dit. Ingen sti fra Krokvatnet, men greit å gå allikevel. Godt og varmt så det var noe flueplage. Krokvatnet. Bak Storøra - Litjøra og Stabben skimtes. Har vært her noen ganger før, men aldri møtt denne slektningen. To mulige forklaringer : Enten er han nyinnflyttet eller så har jeg gått en annen rute :-) Enge. Bak Trollhetta til venstre og Snota til høyre. Bergefjellet- Innerbergsalen (så vidt)-Storøra- >>>

Karte    

Hjelmkona

Datum:
29.08.2020
Entfernung:
9,7km

Karte    

Mittettraversen

Datum:
27.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
12,5km

Heimre Rjuptinden og den lange myra. Snarketinden. Fra Snarketinden mot Blåfjellet og Rjuptindene. Skåla i bakgrunnen. Durmålshaugen. Snarketinden. Klauva til høyre. Et lite "Jutulhogg". Heimre Rjuptinden. Snarketinden -Skrokkenfjellet og Klauva. Da er det "bare" den lange myra tilbake til bilen igjen. Skrokkenfjellet.

Surnadal og Rindal komplett igjen

Datum:
21.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
8,7km

Siden Gardfjellet har blitt oppgradert til pf 100 topp ble det nødvendig med en tur for at listene for Surnadal og Rindal skulle være komplett. God sti hele veien opp, om enn noe gjørmete siden det tydeligvis hadde vært kraftig regnvær. Litt vind på toppen , men ikke i nærheten av det som var spådd. Stien fra Sekkvatnet mot Inner Slumpen var heller usynlig og noe myrete. Greit til Slumpan. Satset på å gå ned Slumpskaret på tross av boven sin rapport om bukkemark. Greide å følge stien til Aunebakksetra stort sett hele veien. Tydeligvis lite brukt, men det var gamle merker i bjørkeskogen. Stidele. Gardfjellet. Snotamassivet, imponerende. Rognnebba - Fruhøtta- Pekhøtta.

Karte    

Blånebba

Datum:
16.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
10,7km

Overnattet på Åndalsnes bobilparkering, lite fasiliteter men gratis! På Vengedalssetra p-plass ble det frokost og lang venting på at tåka skulle lette. I følge Yr skulle det lette utover dagen. Mye folk som la av gårde i tåkehavet. Vi bestemte oss etterhvert at vi ville prøve, vil jo helst ha utsikt når en i fjellet. Har blitt anlagt sherpatrapper siden sist, så det var lett å gå. Det var temmelig kjukk tåke helt til vi var nesten oppe på ryggen. Der var det blå himmel og bare stas. Mye helikoptertrafikk på Romsdalshorn. Muligens 71`Nord, de var i hvertfall i området. Fint å gå bort til Blånebba. Det kjentes i beina at det var syvende dagen på rad med tur. Så etterpå ble det å reise hjem mens leken var god. Romsdalshorn. Helikopteret kan sees som en liten prikk i skykanten >>>

Karte    

Roaldshornet

Datum:
15.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
8,1km

En heller kjedelig tur, stort sett etter grusveg. Noen få andre på tur. Lavt skydekke så utsikten var ikke den beste. Fint restaurantbygg da. Stranda. Litt utsikt.

Karte    

Glitteregga

Datum:
14.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
10,3km

Ove og Lise anbefalte denne fine turen og siden den står på lista og vi skulle kjøre forbi var jo det helt greit. Nærmest en spasertur i lettgått terreng med slak stigning. Frisk vind på toppen. Kom to unge damer mens vi var der. De hadde gått en annen rute. Litt gamle merker i høyden, men så lett å gå at det egentlig ikke var noe poeng i å følge stien. Gltteregga. Litt betenkt? Kaldt? Nå også på fjelltur med løpesko :-) Hornindalsvannet. Drøyt 2000hm ned til bånn der. Bergsetnakken med Jostedalsbreen bak.

Sundstua

Datum:
13.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
5,1km
Karte    

Haugsteinfjell

Datum:
12.08.2020
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
11,3km
Karte    

Hornelen

Datum:
11.08.2020
Entfernung:
17,3km

Karte