Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Peakbookfreunde

Gesammelte Listen

Frudalsbreen og Frudalshesten

Datum:
14.02.2021
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Tourlänge:
3:53h
Entfernung:
11,5km

Kjempefin rundtur med HP i strålende sol. Gikk opp fra Frudalsparkeringa, opp under Skjerdingane og over til Frudalsbreen. Fortsatte over til Frudalshesten og så ut til at det var bedre føre fra den siden ned samme dal, noe som stemte godt. Fint landskap og utsikt. Hurrungane i flott lys også i dag. På slutten av turen ble det en siste stopp i bjørkeskogen for å hente noen kvister til fastelavensris, afterski og boller da vi kom hjem. For en dag!

Karte    

Geitanosi

Datum:
13.02.2021
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Tourlänge:
3:46h
Entfernung:
10,3km

Fin tur til Geitanosi med HP. Var ikke brøyta opp til Vanndalsvannet, så vi gikk fra Myri. Vi skulle egentlig på Vangsen, men i kulda som var i skyggen ga oss mer lyst til å spise lunsj i sola og få ei rødnål istede. Vangsen tar vi en annen gang, og kanskje også som vårskitur. Fin utsikt fra Geitanosi og artig nedkjøring der vi også fikk litt sol.

Karte    

Togga

Datum:
12.02.2021
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Entfernung:
8,7km

Flott tur til Togga med HP i sola. Gode finværsdager for tida. Kjørte ned sørsida.

Karte    

Hæst

Datum:
07.02.2021

Kjempefin tur på Hest med Inga. En tur jeg lenge har tenkt på, og i dag var dagen! Kom oss opp fra de kalde skiløypene i ved demningen og opp i sola. Den varmet noe, men kulda satt seg både i kinn, fingre og tær. Ski på sekk to ganger, og ble ikke bruk for den tunge, gamle og fargerike isøksa jeg fikk låne av Inga. Fint for den å komme seg på Hest i dag den også! Tross kulden greide jeg å time oppvarming av mobilen og for å knipse et par bilder ved toppen. Gleden var stor da vi så det fremdeles var sol ned Hesteryggen, og fikk endelig kjørt den også. Flere som hadde vært der de to siste dagene, så var litt ymse føre på den smale ryggen i oppkjørte spor. Ned til parkeringen igjen var det bra styresnø og puter å hoppe på. Moro!

Karte    

Langrennstur til Høgehaug

Datum:
06.02.2021
Karte