Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Vågå: Olashovda

Datum:
31.07.2019
Entfernung:
6,2km

Karte    

Sel: Rudihøe

Datum:
31.07.2019
Entfernung:
3,9km

Karte    

Sel: Søre Svartkampen

Datum:
31.07.2019
Entfernung:
9,8km

Tur i tåke og våt vegetasjon.

Karte    

Varm tur til Trollevatnet med bygdefolket

Datum:
28.07.2019

Det var klart for den årlige fjellturen med bygdefolket, og i år var målet Trollevatnet. Kjørte til Lotsstøylen, og gikk grusvegen oppover. Når vi kom til Trollevatnet lagde vi til bål, for å koke kaffe til bygdefolket som kom litt senere. Siden temperaturen hadde vær god over noen dager, fristet vannet mange av folkene til bading. Før vi gikk ned igjen til Lotsstøylen for å spise Rømaske (rømmekolle), tok jeg en rask tur på senderen. Senere ble det bading ved gamle kaien, og i Årskogviken.

Karte    

Gloppen: Hyeneshesten

Datum:
25.07.2019
Entfernung:
24,4km

Var en liten tur på Finn.no, og fant en pent brukt Virus Yole tilsalgs, den kan rigges som singel, eller dobbel-sculler. Etter noen små turer langs Årskogviken, var dagen kommet til en litt lengre tur. Startet fra moloen på Lote kl 07:00, fikk landkjenning på Hyeneset 1 time senere. Litt vanskelig å finne stien oppover, men det løste seg utrolig greit. Heldigvis var det en god del vind når jeg nærmet meg toppen, ellers kunne det fort blitt en veldig varm tur. Turen tilbake over fjorden gikk også greit, selv om det var litt bølger, men heldigvis medvind.

Karte    

Svartegga

Datum:
07.07.2019
Entfernung:
9,2km

Med Lise og Vinjar. fet tekst

Karte    

Ørsta: Tuva

Datum:
06.07.2019
Entfernung:
9,2km

Planen for dagen var å begynne å samle Ørstatopper (har samlet noen grensetopper tidligere). Kjørte til Årsetsætra ved å betale bompenger 45,-. Turen oppover til Langhorndalsselet gikk greit, videre mot Tuva gikk også noenlunde greit, men tidlige dagers snøvær, gjorde at det lå en god del slaps igjen, noe som gjorde turen nedover meget skummel. Slaps,mose,lav,stein osv. gjorde underlaget farlig glatt, og vanskelig å gå på, noe som resulterte i ett fall (med blodig finger og legg som resultat), og to nesten ulykker. Ferden videre mot Dukhornet avbrøt jeg når jeg kom opp i mer fast snø, da lysforholdene ble helt umulige. Kommer tilbake for å plukke resten ved en senere anledning.

Karte