Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Kjølberget før vindkraftverk, pluss Smalberget og Hemberget

Date:
29.09.2014

Et av Statskogs fineste skogsberg i Våler skal bli vindkraftverk. Konsesjon er i hvert fall gitt. Kirsten og jeg gikk opp over Bråtaseterberget. Fulgte blåmerket sti. Fin høyereliggende gammelskog opp mot Kjølberget, men hardt avvirket i Bråtaseterberget. Deretter kjørte vi mot Smalberget via Ariakoia. Kjapp liten tur. Vi rakk også Hemberget i solas siste stråler.

Map    

Høyhaugen i Svartholtet

Date:
28.09.2014
Characteristic:
Hike

Svartholtets høyeste punkt kalles Høyhagen av de fleste. Men på kartet står det Bjørnåsen. 230 meter å gå fra vei. Men vi parkerte ved Furuknappen. Jaktlaget i søndre Svartholtet (Heradsbygdlaget) hadde to dyr hengende ved koia.

Map    

DNT på tur i gammelskogen i Hakaskallen

Date:
21.09.2014
Characteristic:
Hike

Hakaskallen stod på turprogrammet til lokallaget av DNT. Jeg turleder. Kjørte opp på østsiden, og gikk blåsti et stykke oppover. Så forlot vi stien, siden den ikke går om toppen. På tilbaketuren gikk vi om Løvknuten.

Map    

Storelthøa og Kampflåhøgda

Date:
06.09.2014
Characteristic:
Hike

Strålende vær på en tur med Kirsten til to hyttenære topper. Opp langs Elta og videre nordover til Storelthøa. Gikk et stykke videre nordover langs grensa Rendalen/Engerdal. Tilbake til Veslelttjernet og opp blåmerket sti til Kampflåhøgda.

Map