Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Kjølberget før vindkraftverk, pluss Smalberget og Hemberget

Datum:
29.09.2014

Et av Statskogs fineste skogsberg i Våler skal bli vindkraftverk. Konsesjon er i hvert fall gitt. Kirsten og jeg gikk opp over Bråtaseterberget. Fulgte blåmerket sti. Fin høyereliggende gammelskog opp mot Kjølberget, men hardt avvirket i Bråtaseterberget. Deretter kjørte vi mot Smalberget via Ariakoia. Kjapp liten tur. Vi rakk også Hemberget i solas siste stråler.

Karte    

Høyhaugen i Svartholtet

Datum:
28.09.2014
Tourcharakter:
Wanderung

Svartholtets høyeste punkt kalles Høyhagen av de fleste. Men på kartet står det Bjørnåsen. 230 meter å gå fra vei. Men vi parkerte ved Furuknappen. Jaktlaget i søndre Svartholtet (Heradsbygdlaget) hadde to dyr hengende ved koia.

Karte    

DNT på tur i gammelskogen i Hakaskallen

Datum:
21.09.2014
Tourcharakter:
Wanderung

Hakaskallen stod på turprogrammet til lokallaget av DNT. Jeg turleder. Kjørte opp på østsiden, og gikk blåsti et stykke oppover. Så forlot vi stien, siden den ikke går om toppen. På tilbaketuren gikk vi om Løvknuten.

Karte    

Storelthøa og Kampflåhøgda

Datum:
06.09.2014
Tourcharakter:
Wanderung

Strålende vær på en tur med Kirsten til to hyttenære topper. Opp langs Elta og videre nordover til Storelthøa. Gikk et stykke videre nordover langs grensa Rendalen/Engerdal. Tilbake til Veslelttjernet og opp blåmerket sti til Kampflåhøgda.

Karte