Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Fantekjerringkollen

Date:
26.05.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
4.6km

Fin tur med familien til Fantekjerringkollen. Litt vind, men ellers fint vær. Kombinerte turen med Stolpejakten, så vi fant noen stolper av ulike farger på vei ned ved Trytetjenn og langs stien videre ned mot parkeringa.

Map    

Skriua

Date:
22.05.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
3.1km

Familietur til Skriua i Opdalen. Fin og barnevennlig tur. Og nydelig utsikt over Opdalen og områdene rundt på toppen.

Map    

Rundtur på Grenlands flotteste stier

Date:
21.05.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
22.4km

En nydelig langtur i Blåfjell- og Skrehelletraktene. Varierte stier, natur og vær. Liker godt stien over Middagskollane, måtte ta med den. Over Alsgården er det en mindre brukt sti, og det ble ganske vått. Men flott utsiktspunkt der. Alltid flott over Skrehelle. Avsluttet en runde gjennom Gunnborgdalen før jeg endte tilbake ved Kleven.

Map    

Kyststien Helgeroa - Stavern

Date:
15.05.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
31.2km

En nydelig dag for en langtur langs kyststien fra Helgeroa til Stavern, sammen med kollega. Vi løp en rolig tur, og nøt sola og sjølufta. Har bare vært ved noen små strekk av denne løypa tidligere, men moro å løpe den sammenhengende.

Map    

Rundtur fra Jønnevald om Venstøptjenn og Skrehelle

Date:
11.05.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
14.1km

Fin løpetur i dag, med utgangspunkt Jønnevald. På stort sett fine stier, men prøvde meg på et strekk langs Ålbekken jeg ikke har prøvd før, som er en gammel sti, men fullt brukbar (i alle fall på denne tida av året). I tillegg tok jeg den gamle stien mellom Venstøptjenn og Skrehelle som ikke har blitt vedlikeholdt på noen år. Det var litt kronglete flere steder, men det var bedre enn fryktet. Skal ikke veldig mye til for å gjøre den gangbar igjen. Men skiltingen er fjernet, og det er tydeligvis gjort et bevisst valg om at denne stien ikke skal vedlikeholdes (pga lite bruk av denne stien?). Ellers en flott runde, og passe langt denne dagen.

Map    

Skrehelle

Date:
08.05.2022
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.5km

Hardøkt på Skrehelle. En rask runde over Vestre, toppen og Ramsberget på ny pers, 49 min. Fortsatte på en ny kortere runde, men denne gang opp slalåmbakken. Den er bratt! Videre forbi Elggløtt og toppen og via Ramsberget og ned. Det ble en god økt, god og mør i beina.

Map    

Ordalskollen/Flaggplassen

Date:
04.05.2022
Characteristic:
Hike
Distance:
4.1km

Formiddagstur til et for meg nytt turmål. Fin, men ganske bratt tur opp til Flaggplassen. Flott utsikt. Gikk litt utenom sti på vei ned igjen. Kom innimellom over noen gamle stier/dyretråkk. Hoppet plutselig to harer forbi. Kom ned på stien jeg tidligere hadde gått, etter å ha forsert en svært bratt skråning ned.

Map