Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Rundtur i Fjelldalen

Date:
21.03.2021
Characteristic:
Hike
Distance:
4.6km

Liten runde for å utforske litt stier og terreng på ryggen nordvestover fra Fjelldalen. Fortsatt en del snø i terrenget, men ikke verre enn at det gikk fint å gå utenom stiene. Stiene på ryggen var greit tråkka opp, så det er tydelig at det er litt aktivitet på hyttene i området. Flere fine utsiktspunkter ovenfor Jønnevald langs ryggen her.

Map    

Skrehelle på islagte stier

Date:
10.03.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.1km

Tur over Skrehelle. I dag hadde jeg piggsko, og det var helt nødvendig, for nå var det mye is på stiene oppover. Is i hele bredden på de brede stiene oppover mot Lille Skrehelle. Men med pigg kom jeg meg greit opp og til toppen. Hadde egentlig tenkt å gå samme vei ned igjen, men fortsatte isteden over til Vestre Skrehelle for å kanskje unngå de verste hålkestiene ned. Var nok også litt bedre den veien, men mange partier med mye is. Vel nede på flata dukket det opp en sti ut mot ryggen vest for stien, da jeg måtte gå litt utafor stien for å unngå et isparti. Aldri sett denne før, og fulgte den av nysgjerrighet. Den førte ut til et flott utsiktspunkt over dalen. Nesten tilbake til hovedstien igjen fant jeg en ny sti sørover, denne førte forbi noen hytter, et par ganske forlatte, >>>

Map    

Østmarka

Date:
03.03.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
13.5km

Løpetur i Østmarka. Nødvendig med piggsko, mye is langs stier og skogsbilveier. Men også helt bart noen steder, deilig! Men gikk ganske sakte med alle ispartiene. Men nydelig solskinn hele turen, mens byen lå badet i tåke.

Map