Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Ramsberget

Date:
29.11.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
2.4km

Familietur opp til Ramsberget. Tåka lå tjukk nedi dalen, så håpet å komme over tåka. Vi valgte den korteste turen med barna, men da kom vi bare nesten over tåka, Ramsberget var akkurat litt for lavt. Hadde vi valgt Lille Skrehelle isteden hadde vi nok kommet helt over tåka. Men uansett deilig å komme seg ut på en søndag uten større planer.

Map    

Skrehelle og Blåfjell

Date:
28.11.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
13.2km

En nydelig morgentur over Skrehelle og Blåfjell. Fantastiske farger over byen når jeg kom opp til Lille Skrehelle. Også deilig å løpe på frosne stier, og slippe all søla som har vært i det siste. Det er verdt å komme seg ut på morgenen på slike dager!

Map    

Langtur i Vestmarka

Date:
18.11.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
20.0km

Langtur i gråvær og vått terreng. Kronglete å komme seg til Bliva med alle stengte veier, men ikke altfor lang omvei. Tunge bein i dag, så det gikk ikke altfor fort. Men uansett deilig å komme seg ut i skogen på alle de fine stiene vi har. Mye opp og ned på denne turen, var også oppom Magnetpreb med god, ikke blåmerket, sti. Fant først ikke stien derfra bort til krysset ovenfor Siljuknatthytta, så var bortom Magnetkollen. På vei tilbake derfra fant jeg stien som egentlig var godt merket, men krysset var mest synlig når man kom fra Magnetkollen. Etter Siljuknatten og Ulvskollen avsluttet jeg turen de 4 km langs grusveien forbi Gromstul tilbake til Bliva.

Map    

Setermarka og Vealøs

Date:
14.11.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
19.6km

Formiddagstur rundt Ørnstjenn og oppom Vealøs via Gramsebu. Vått og sølete, men en fin tur allikevel.

Map    

Skrehelle rundt og rundt

Date:
11.11.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
16.1km

Treningstur på Skrehelle. Tok med meg stort sett alle stiene på Skrehelle og var opp og ned tre ganger. Duskregn og grått vær.

Map    

Skrehelle og Blåfjell fra Jønnevald

Date:
08.11.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
17.2km

Morgentur fra Jønnevald med Thomas. Bratt opp til Vestre Skrehelle, videre over toppen og til og fra Blåfjell. Ned igjen via Ramsberget og Fjelldalen.

Map    

Solummarka

Date:
04.11.2020
Characteristic:
Jogging
Distance:
21.7km

Fin runde i Solumsmarka, på litt nye stier for meg. Har aldri løpt noe særlig på stiene ovenfor Fritidsparken og rundt flyplassen, der var det mye stier på kryss og tvers. Tok en avstikker bort til Holtankollen via Solum kirke. Så en runde rundt Piggen og Solmyrås. God og lang runde.

Map