Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Skrehelle hodelykttur

Date:
23.10.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
6.6km

Kveldstur over Nordre Skrehelle, Varden og Lille Skrehelle. Deilig og stille i skogen på kvelden, gir en helt annen tur enn på dagen. Som vanlig flott utsikt over byen. Bilde tatt fra utsikten på Nordre.

Map    

Hodelykttur rundt Ulvsvann

Date:
09.10.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
6.0km

Løpetur med hodelykt rundt Ulvsvann. Ganske vått på stiene. Fant en sti jeg ikke har prøvd før fra Breigangsgruvene til Hynivegen, så jeg slapp å løpe på grusveien hele veien ned til bilen. Kneet fungerte bra i dag.

Map    

Geitebuvarden

Date:
06.10.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
7.6km

Søndagstur til Geitebuvarden. Som vanlig fantastisk utsikt.

Map    

Morgentur over Skrehelle

Date:
05.10.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
5.6km

Tidlig morgentur over Lille Skrehelle, varden og Ramsberget. Flott stemning med soloppgang og snø på toppen. Ikke alltid så lett å stå opp tidlig på en lørdag for å komme seg ut, men det er virkelig verdt det en morgen som i dag!

Map    

Heståsen og Ramsåskollen

Date:
02.10.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
3.9km

I dag var jeg ute etter en lett og kort tur. Fant disse to småtoppene på kartet, og kjørte ut til Lidvegen i nærheten av Jarseng, og parkerte like ved Ramsåstjenna. Det var lett regn og vått i terrenget. Prøvde å følge en sti med høyt vått grass et lite stykke, før den forsvant og jeg bare gikk i terrenget. Var lett å finne toppunktet, ikke langt å gå. Har sett et par gps-spor fra andre her inne at de har fulgt en sti videre rundt kollen slik at det ble en runde. Denne fant jeg ikke med en gang og rotet litt rundt. Måtte snu litt når jeg møtte på en nesten svært bratt vegg ned. Men når jeg kom forbi denne, fant jeg stien og fulgte denne tilbake til bilen. Siden turen kun hadde tatt 35 minutter, ville jeg prøve meg på Ramsåskollen også. Fant sti/skitrasé som kom fra Jarseng, >>>

Map