Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Gullfjellstoppen

Date:
25.06.2014
Duration:
3:26h
Distance:
9.0km

En helt fantastisk tur til toppen av Gullfjellet. Nydelig sol og omtrent helt vindstille, selv helt på toppen. Det er ikke ofte man kan oppleve det. Vi gikk fra Gullbotn. Ca halvannen time opp og en time ned igjen. Tok oss tid til å koke noen gode kopper kaffe på toppen i det nydelige været.

Map    

Rundtur Hananipa-Raudnipa-Krånipa

Date:
22.06.2014

En nydelig rundttur på de 3 PF100-toppene Hananipa, Raudnipa og Krånipa. Vi parkerte på Skulstad. Herfra gikk turen opp til demningen og videre langs eggen opp til toppen av Hananipa (ca 50 min vandring). Herfra kan man se hele runden tydelig. Like tydelig var dessverre ikke stien videre til Raudnipa. Veldig vanskelig å finne, så vi trådte tungt i mye lyng og kratt. Mye høye kneløft på 2.etappe, med andre ord. Anbefaler å holde seg så langt ut på den nordlige/nordøstlige eggen som mulig for best inngang til Raudnipa. Fra Raudnipa kan man enten fortsette på eggen, eller skjære ned mot demningen på Holmavatnet. Vi tok den siste ruten. Det var nok en lang etappe i lyng og kratt, samt litt klatring videre til Raudfjell. Siste etappe mot Krånipa bød på litt synligere stier, og var >>>

Map    

Mannaleitnipa

Date:
20.06.2014
Duration:
1:37h
Distance:
6.1km

Vi parkerte på Gullbotn og tenkte å ta en tur til Gullfjellstoppen. Da vi passerte varde nummer 8 så vi at skyene krøp nedover toppen. Det blåste i tillegg ganske kraftig kald vind fra nord. Vi bestemte oss for å utsette toppen til en annen dag og utforske Mannaleitnipa istedet. Vi fortsatte rett fram der hvor varderekken til Gullfjellstoppen dreier opp til høyre. Vi kom oss rundt og opp på toppen av nipa. Ned igjen gikk vi i ganske bratt og uutforsket terreng.

Map    

Norhytta

Date:
19.06.2014
Map    

Høyeste punkt på byfjellene

Date:
17.06.2014
Map    

Storsåta

Date:
15.06.2014
Duration:
2:07h
Distance:
8.7km
Map    

Brøknipa

Date:
04.06.2014
Duration:
1:58h
Distance:
6.3km

Map