Folleseåsen (22.03.2014)

Written by repelo (Per Ole Nygaard) GSM

Map
Ascents Folleseåsen (166m) 22.03.2014

1-årsfeiring på Follese, Askøy. Etter pizza med etterfølgende kaker hadde Mari og Lars invitert noen få utvalgte til fotballkamp i ballbingen ved Follese skole. Undertegnede var ikke av de inviterte og var av den grunn en smule fornærmet. Men da Mari mente det var skiltet fra Follese skole til Folleseåsen eller Brenneklubben som det heter lokalt, ville jeg benytte anledningen til å få med meg et Peakbook-element. Jeg kjørte følgelig sammen med fotballsparkerne til skolen.
Noe skilting fant jeg ikke, så det ble å gå i terrenget, som var både myrlendt og berglendt. Men via et par fortoppen begge med over 10 meters primærfaktor, den første med forsvarsinstallasjon? og gjerde rundt, fant jeg etterhvert toppunktet med toppbok. Fra toppen virket det til å være flott utsikt, men tåke i flere retninger gjorde den beskjeden denne dagen. Fra toppen og ned til bebyggelsen fant jeg nå selvfølgelig den gode men meget våte stien. Nede ved skolen fikk jeg allernådigst delta i fotballkampen selv om Mari var noe flau over antrekket mitt, langrennsdress. Fotballkampen fikk en brå slutt da jeg og Mari braket ihop i kraftig hodeduell, som endte med at Mari måtte gi seg med store hodesmerter. Tilbake hos Lars sine foreldre viste det seg at mine lånte joggesko heller ikke hadde tålt fotballkampen, så kanskje hadde jeg passet bedre som den bestefaren Mari synes jeg burde være?

User comments

  • -
    avatar

    Bestefar.

    Written by anefe 27.03.2014 19:15

    Gratulerer som besteforeldre, mye kos... Artig berettning om feiring på Askøy. Jeg kom inn i dette opplegget etter å ha googlet på Moslettbua en gang i vinter. Der hadde det foreløp vært bare en bruker, repelo!! Artig, har allerede hatt mye glede av dette. Har og meldt inn to barnebarn, det dreier seg foreløp om topptrimturer... anefe

    • -
      avatar

      Sv: Bestefar.

      Written by repelo 28.03.2014 22:26

      Tusen takk, veldig kos med barnebarn! Mye hygge med Peakbook også. Artig å lese turbeskrivelser fra fjern og nær, men kanskje særlig fra nærområdet. Har sett at gammelordføreren er ivrig topptrimdeltaker, du får få ham til å dele opplevelsene med oss på Peakbook. Per Ole (repelo)

      • +
        avatar

        Sv: Sv: Bestefar.

        Written by anefe 29.03.2014 09:47
Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.