TTF STL-kurs helg 1, dag 1 (04.09.2020)

Written by SturlaS (Sturla Sandvei) GSM

Characteristic Hillwalk
Duration 5h 39min
Distance 8.5km
Vertical meters 367m
GPS
Visits of other PBEs Bårdsgarden (635m) 04.09.2020
Bårdsgarden parkering (620m) 04.09.2020 22:01

Sommerturlederkurs med fjellsportvri for TTF sammen med kursleder Håvard og 9 deltakere (ett sykdomsforfall tidligere i uka). STL-kurs er trinn 3 av 4 på DNT sin turlederstige. Det kan gjennomføres som et 5-dagerskurs eller som oss; 2 helger med teorikveld før og etter første helg.

Første møte var 3-4 timer med teori på TT-brygga torsdag kveld før vi møtte ved parkeringa til Bårdsgarden fredag kveld. Mens 2 biler ble forflyttet til Skarvatnen måtte vi andre vente et par små timer ved Bårdsgarden. Surt regnvær gjorde at vi gikk inn på selvbetjeningsdelen av huset, noe som var en generaltabbe da TT ikke tillater dagsbesøk for tiden... Dårlig start på helga.

Natt-orientering!
Natt-orientering!

Etterhvert kommer bilflytterne og vi kan start på kveldsetappen der fokus er nattorientering. Noen timer senere slår vi leir i lyngen rundt ei stor furu ikke langt unna Vassendsetra. Til tross for ei drøy økt i de små timer ble det mye god læring på denne etappen. Noen hadde vindsekk, andre lå under en tarp mens jeg brukte bivy-baggen. Oppholdsvær hele natta, i motsetning til meldingene tidligere i uka. :)

Super soveplass (bildet er tatt morgenen etter..).
Super soveplass (bildet er tatt morgenen etter..).

Dag 2.

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.