Lun (23.02.2019)

Written by LivogKristen (Liv Skåsheim) GSM

Characteristic Snowshoe trip
Distance 4.6km
Vertical meters 229m
GPS
Ascents Lun (202m) 23.02.2019 14:10
Toppen av Lun
Toppen av Lun
Tur nummer to denne dagen i februar. Kjørte Kammerfossvegen og over broen. Letet etter et sted å parkere for å gå opp det stedet vi ble anbefalt, men nå på vinteren er det ikke plasser ved hovedvegen. Kjørte deror opp veien i retning Grønåsen og tok opp mot tveit. Parkerte halvveis i krysset ved bommen. Skrev en lapp i vinduet og håpet folk kom forbi om de skulle forbi. Trodden ingen skulle inn veien, for det var en glassrute videre på veien og umilig å kjøre med bil i alle fall. Gikk inn forbi bommen og innover grusveien. Bare noen få meter inn på veien, var det slutt på isen og fint å gå til toppen. Gikk til en rundkjøring.
Rundkjøringen der vi tok til venstre
Rundkjøringen der vi tok til venstre
Lurte på hvor vi skulle ta opp i all snøen og gikk videre på veien til tjernet. Snudde der og gikk tilbake til rundkjøringen. Tok inn i terrenget og fulte noe som så ut som en "vei" sommerstid. Gikk litt for langt inn og derfor litt tilbake, tok på truger og gikk oppover i terrenget. Prøvde å finne de beste stedene oppover, men mye snø over alt og fulgte derfor elgen noen steder. Mye elgaktivitet her med spor i alle retninger.
Mye elg
Mye elg
Tungt å gå på truger oppover her, og når den ene reimen på Kristens truge knakk rett av (helt nye truger, første turen med dem), ja da ble det enda tyngre for ham.
Toppen av Lin
Toppen av Lin
Tungt på truger
Tungt på truger
Fant toppen lett. Satt oder og spiste niste og drakk kaffe før vi tråkket/sklei oss nedover igjen. Liv måtte oppom en annen topp på veien og ta bilde der. Navnløs topp? På kartet står det Brudalen.
Navnløs topp med litt utsikt
Navnløs topp med litt utsikt
Glemt å ta inn slåmaskinen?
Glemt å ta inn slåmaskinen?

Veldig fornøyd med at ingen skulle forbi bilen og at vi stod litt "dumt" til der. Det er faktisk mer snø i Kragerø enn i Skienskogen, i alle fall føltes det slik.


Ganske isete der vi parkerte

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.