Fjellsjøkampen (07.07.2018)

Written by glennwo (Glenn W. Olsen)

Map
Ascents Fjellsjøkampen (812m) 07.07.2018
Visits of other PBEs Gjødingssetervegen (285m) 07.07.2018
Gjødingssetra P-plass (490m) 07.07.2018

Nok en tur til denne flotte toppen i Hurdal. Nå har vi til og med hytte ikke så langt unna, så det blir nok flere turer opp hit etterhvert. Denne gangen gikk jeg sammen med jentungen og ei venninne samt madammen.

Steikende sol i dag, så det å velge den bratteste veien opp var en varm og svett fornøyelse. Kjenner det godt i legger og lår man skal forsøke å holde følge med 11-åringer som har løpt som strikkballer på håndballbanen i flere år nå.

Oppe på toppen breket det i sauer overalt og det "breket" litt i tårnet også som svaiet ganske godt i den kraftige vinden som var. Gjorde det i overkant spennende for en med akutt høydeskrekk, men det gikk da vel på ett vis, og smilet var nok kanskje noe fraværende på den obligatoriske selfien.

Nellie og pappsen på toppen av ett tårn som vaiet godt i vinden. Ikke så lett for en høyderedd stakkar å smile til kamera...
Nellie og pappsen på toppen av ett tårn som vaiet godt i vinden. Ikke så lett for en høyderedd stakkar å smile til kamera...

Utsikten, når man fikk holdt seg fast i gjerdet på toppen, var upåklagelig denne dagen. Noen skyer her og der var det, men så høyt oppe var de at de ikke stengte for noe. Vid og flott utsikt i alle himmelretninger.

Etter litt godteri og vann gikk turen ned samme bratta. Brukte omtrent halve tiden ned =)

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.