Eldreomsorg i Lofoten (26.01.2018)

Written by Firing (Live Firing Solheim) GSM

Characteristic Hike
Duration 0h 55min
Distance 2.1km
Vertical meters 250m
GPS
Ascents Slåttfjellet (270m) 26.01.2018 17:32

Julegaven til han gamle far var et ekstra besøk av oss i januar med tilhørende god forpleining.
Så dagen i dag er brukt til en tur til Svolvær med besøk i banken, diverse innkjøp og ordnings. Så er det blitt syltetøyeøring, kakebaking, vasking, ordnings, dessertmekking, fotmassasje og rydding. Så mens Ivar tilberedte blodfersk fisk, lever og rogn, fikk jeg meg en tur på fjellet. En sterk halvmåne lyste godt opp hele veien. Kunne tilogmed se forskjell på rypespor og hundespor, så sterkt var månelyset.
Beinhardt panserføre hele veien. Tidvis glatt under 1 cm nysnø. Gikk greit å gå, men valgte å ta på broddene på vei ned. Da var det bare å slippe seg løs uten fare for unødig fall og bortkasta kompliserte beinbrudd.
Hadde glemt fotostativet hjemme, men fant en gjerdestolpe som fikk duge. Prøvde meg da litt frem med bilde av fjellet med Karlsvogna på snei rett over. Ble ikke akkurat perfekt. Neste gang.

User comments

  • -
    avatar

    Missing title

    Written by Firing 27.01.2018 21:20

    Fin liten topp det der ja. Den tyngste biten er jo selvfølgelig fra huset vi bor og opp til den gode stien ;-) Måtte inn og kikke på turen din dit, hyggelig at du liktet toppen og utsikten. Fått med huset til svigerfar på bilde og greier.

    Kanskje man må ta en tur til indre Hordaland, da. Skulle gjerne hatt gode snøforhold snart.

    Gubben hilser tilbake, og tar gjerne en tur til Higravtinden sammen ved en passende anledning :-)

  • -
    avatar

    Artig; en av to topper

    Written by Stigun 27.01.2018 16:14

    i Lofoten hvor også jeg har vært ;-) Forresten utrolig hvor skjevfordelt snøen er i Kongeriket pr januar 2018; i indre Hordaland er meldt opptil 1 meter nysnø kommende 24 timer(og der er et MYE fra før)! Hils gemalen!

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.