Grasåsen (18.09.2017)

Written by LivogKristen (Liv Skåsheim) GSM

Map
Ascents Grasåsen (416m) 18.09.2017
Toppen av Granåsen
Toppen av Granåsen
Jobbedag i dag, maling, sengetøyvask, lønnskjøring, regnskap osv. osv. Men været ble fint, så en tur fristet utpå ettermiddagen.
Kjørte fra Skien til Vindfjelltunet og tok første grusveien til høyre etter Vindfjelltunet. Lettgått grusvei innover. Her anbefales sykkel, da veien er super for sykling. Fint inne ved Østervannet, spesielt den en hytten ligger idyllisk til. Så meg selv sitte der i ettermiddagssolen med kaffekoppen.
Gikk inn til Røsholtsetra og gikk oppi skogen ved den mørke lafta hytten der. Bra å gå til å begynne med, men det er skrenter og trær osv så en må busje seg oppover her ja. På toppen av GRASÅSEN var det godt med vann, nøtter og sjokolade.
Til høyre for varden er det en annen varde og vi tenkte da at det kanskje gikk en sti ned der. Fant stier her og der nedover og kom til slutt inn på en veldig gammel vei. Fulgte den nedover og kom ned på veien ved snuplassen innerst litt før Haslingkollen. Der var det også et elgtårn. Gikk veien tilbake til krysset ved Røsholtsetra og grusveien tilbake til bilen. Så en død stålorm på veien og noen duer i skogen, ellers stille. Traff 3 personer langs veien. Jeg plukker fortsatt hjortelusfluer etter dusj og middag. Skogen var full av dem og de elsker håret mitt.
Hva ligner denne på?
Hva ligner denne på?

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.