Sandseterfjellet (09.07.2017)

Written by Englepus (Cathrine Nyberg) GSM

Duration 2h 58min
Distance 7.4km
Vertical meters 287m
GPS
Ascents Sandseterfjellet (348m) 09.07.2017 13:19

Ti-topper 2017

Tid for nok en Ti-topper, nr 14 av 17 for min del! Taxitheo (Rune Theodorsen) var jo selvfølgelig med og i tillegg hadde vi fått med oss et vennepar som også jobber mot å fullføre Ti-topper'n 2017. Liker egentlig Sandseterfjellet jeg, selv om noen synes den er litt kjedelig. Den har superbehagelig terreng å gå i, mye skau og godt underlag. Den første lia, er noe tung, men etter det flater det ganske greit ut, og resten av turen er uten de verste stigninger. Ble mye latter og moro underveis oppover, og en hyggelig rast på toppen med niste, kaffe, og skravlings!

Obligatorisk toppbilde!
Obligatorisk toppbilde!

Turen ned igjen ble noe dramatisk for undertegnede, da det kom opp til flere regndråper i minutter, før det til slutt regnet ganske tett innen vi var nede! Som kjent, er ikke jeg vanntett, så det ble en svært traumatisk opplevelse, som det garantert vil ta tid før jeg kommer over! ;)

Og siden turfølget mitt mente at turen ville få svært lav karakter, så kan jeg meddele at til tross for flere regndråper i minuttet, så får den terningkast 4,5 for hyggelig tur og selskap i deilig terreng (de mente den neppe kom til å få mer enn terningkast 2!).

User comments

  • -
    avatar

    Er du ikke

    Written by mortenh 16.07.2017 22:23

    Er du ikke vanntett Cathrine? For øvrig så klarer du ikke gjennom rapporten og bildet og overbevise om at det hele var spesielt traumatisk :-)

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.