Feiret første mai med Breatinder og godt selskap (01.05.2017)

Written by Hannes

Map
Ascents Hurrbreatinden (2,060m) 01.05.2017
Storbreatinden (2,018m) 01.05.2017
Veslbreatinden (2,092m) 01.05.2017

Overgangen april-mai ble feiret med en tur til Sognefjellet! Etter et ønske i gruppen om ubratt nedkjøring ble det bestemt å ta Storbreatinden og de andre kompisene i nærheten. Med viten om at det kom til å bli trangt om plassen ved Krossbu, bestemte vi oss for å sove over i nærheten i fra søndag til mandag. Mens de andre overnattet på hotell i Lom ble det 1.klasses komfort i sovepose inne i Audien. Etter at grillpølsene var slukt, var det bare å krype ned i varm dun for så å våkne opp til blå himmel og sol rett før bommen ble åpnet. Vi kokte raskt opp havregrøten, drakk litt brus og pakket raskt om for å få den beste plassen ved Krossbu.

Skiføret var som det skal være på våren, varmt og slushy! En kjempemessig tur som ret og slett nesten ble for kort! Vi bestemte oss raskt for at vi måtte opp igjen førstkommende helg for å få utnyttet all den gode snøen.

Leah var som alltid glad og fornøyd, og skravla gikk i fra solen sto opp til øynene lukket seg etter endt tur i bilen på vei hjem.

Noe kamera har vi ikke lenger, så det ble magert med bilder. Mobilkameraene duger heller ikke, men skitt au. Godt alle minner holder seg i hodet, i hvert fall en stund :)

Neste gang blir det nok Store Smørstabbtinden etter ønske i fra Leah Emilie. Hun snakket om den flere ganger på vei opp.. :)

Takk for turen, Line, Leah, Ole, Marit, Magnhild og Kjell!

Leah med Store Smørstabbtinden bak
Leah med Store Smørstabbtinden bak
Leah med Store Smørstabbtinden bak
Leah med Store Smørstabbtinden bak

User comments

  • -
    avatar

    Superduper tur!

    Written by LineMS 11.05.2017 23:03

    Dette var en KNALL (!!!) dag. Været, folka og føret! Slush så langt øyet kunne se + latter og gledesrop kjøringa ned! Takk sjæl Hannes!

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.