Store Skjolden (18.08.2011)

Written by joebar (stig bakke)

Map
Ascents Store Skjolden (876m) 18.08.2011

Denna toppen har ligget å gnagd på meg i lange tider... Endelig tok e laus på den etter en telefon til en lokalkjent, noe som var veldig lurt sia at e har tengt ut en rute og han sa at den skulle e ikke gå.. :) Blei en tur på totalt 13,22 km og en tottal høyde gått på 1087 m men skal nu sies at har e ikke gått noe feil så har e ikke fått den høyden men ikke nøye. Fikk regn når e var kommet på toppen så blei en veldig våt snedstigning, og fikk en noe knotat nedstigning av siste del der e havna i bratt tereng med høye bregner.. og DI var våte di.. og det blei e og.. Bamse som hunden min heter blei relativt fornøyd med denna turn.. fin temp for han å gå i. (han er da en Alaskan Malamute.) så blei en våt voff ja ..

User comments

  • -
    avatar

    Rute opp på Store Skjolden

    Written by joebar 19.04.2015 10:00

    Heisan. Jeg parkerte i dypingspollen og gikk opp veien som går mot dypingsvannet og tok av veien litt oppafor langvannet mot høyre. Skrår derfra opp mot ryggen mellom Stortinden og L Skjolden. Går platået mellom l Skjolden og dypingsvannet, og går opp derfra i skaret mellom store og lille skjolden og opp ryggen til toppen av Store Skjolden. Litt bratt opp fra dypingsvannet og opp på ryggen mellom stortinden og lille Skjolden og bra stigning fra skaret mellom lille og store Skjolden men greit å gå. Blei anbefalt den ruta av lokalkjente som beste alternativ. Hilsen stig

    • -
      avatar

      Sv: Rute opp på Store Skjolde

      Written by waaktaar 19.04.2015 12:37

      Takk for tips! Prøver meg på denne til sommeren...

  • -
    avatar

    Har sett litt på denne...

    Written by waaktaar 19.04.2015 09:02

    Hvilken rute valgte du? Ser ut som det beste er å starte fra Mortenstranda, gå inn i Balkjosdalen, så opp på bandet mellom Litl Skjolden og Store Skjolden, og så til toppen fra sør. Var det her du gikk?

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.